Nabeschouwing Barcelona - Real Valladolid (4-0) || Primera División 2022/2023

Zondag 28 augustus 2022 - 19:30 uur

In de Primera División 2022/2023 neemt Barcelona het zondag 28 augustus 2022 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Real Valladolid. De wedstrijd wordt gespeeld in Spotify Camp Nou in Barcelona.

Via de Barcelona - Real Valladolid live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Barcelona - Real Valladolid (4-0)

Het Primera División duel tussen Barcelona en Real Valladolid is onder leiding van scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoetxea geëindigd in een 4-0 overwinning voor Barcelona. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 24e minuut door R. Lewandowski, waarmee FC Barcelona met 1-0 de leiding nam. FC Barcelona vergrootte in de 43e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Pedri op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 64e minuut volgde een derde treffer van FC Barcelona, waarmee R. Lewandowski zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor FC Barcelona in de 92e minuut, nadat S. Roberto de 4-0 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Barcelona.

LIVE Barcelona - Real Valladolid 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Barcelona - Real Valladolid teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt R. Lewandowski met assist van Raphinha FC Barcelona 1-0
43' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt Pedri met assist van O. Dembele FC Barcelona 2-0
45' Gele kaart Real Valladolid Gele kaart voor Monchu Real Valladolid
46' Wissel Real Valladolid Wissel O. Plano voor Monchu Real Valladolid
46' Wissel Real Valladolid Wissel R. Mesa voor A. Aguado Real Valladolid
61' Wissel FC Barcelona Wissel S. Roberto voor R. Araujo FC Barcelona
61' Wissel FC Barcelona Wissel A. Fati voor Raphinha FC Barcelona
61' Wissel FC Barcelona Wissel F. de Jong voor Gavi FC Barcelona
61' Wissel Real Valladolid Wissel T. Villa voor I. Sanchez Real Valladolid
61' Wissel Real Valladolid Wissel S. Leon voor S. Guardiola Real Valladolid
64' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt R. Lewandowski met assist van O. Dembele FC Barcelona 3-0
76' Wissel FC Barcelona Wissel F. Kessie voor S. Busquets FC Barcelona
76' Wissel Real Valladolid Wissel R. Arroyo voor Anuar Real Valladolid
78' Gele kaart Real Valladolid Gele kaart voor J. Sanchez Real Valladolid
79' Gele kaart Real Valladolid Gele kaart voor Kike Real Valladolid
82' Wissel FC Barcelona Wissel F. Torres voor O. Dembele FC Barcelona
92' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt S. Roberto FC Barcelona 4-0
Video hoogtepunten en samenvatting Barcelona - Real Valladolid
Opstellingen Barcelona - Real Valladolid
De opstellingen van Barcelona en Real Valladolid zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Barcelona gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Real Valladolid zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Barcelona - Real Valladolid

Barcelona en Real Valladolid treffen elkaar in de 3e speelronde van de Primera División van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoetxea en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Barcelona en Real Valladolid in de Primera División vond plaats op 5 april 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Barcelona. Op basis van de afgelopen 15 duels tussen beide ploegen is Barcelona favoriet. De thuisploeg wist 13 keer te winnen, terwijl Real Valladolid slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Barcelona 13
Winst Real Valladolid 1
Totaal 15

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Barcelona op een 6e positie staat, terwijl we Real Valladolid terugvinden op de 17e plaats.