Nabeschouwing Cádiz - Atlético Madrid (3-2) || Primera División 2022/2023

Zaterdag 29 oktober 2022 - 16:15 uur

In de Primera División 2022/2023 neemt Cádiz het zaterdag 29 oktober 2022 om 16:15 uur in eigen huis op tegen Atlético Madrid. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Nuevo Mirandilla in Cádiz.

Via de Cádiz - Atlético Madrid live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cádiz - Atlético Madrid (3-2)

Het Primera División duel tussen Cádiz en Atlético Madrid is onder leiding van scheidsrechter José María Sánchez Martínez geëindigd in een 3-2 overwinning voor Cádiz. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Cádiz kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 1e minuut, dankzij een goal van T. Bongonda. Cádiz vergrootte in de 81e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Fernandez op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Een eigen doelpunt van L. Hernandez zorgde ervoor dat Atlético Madrid in de 85e minuut op 2-1 kwam te staan.

In de slotfase van de wedstrijd werd de stand toch weer gelijkgetrokken, toen Joao Felix in de 89e minuut de 2-2 maakte namens Atlético Madrid. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Cádiz dat in de 99e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat R. Sobrino de 3-2 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter José María Sánchez Martínez bij een 3-2 eindstand in het voordeel van Cádiz.

LIVE Cádiz - Atlético Madrid 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cádiz - Atlético Madrid teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Doelpunt Cádiz Doelpunt T. Bongonda met assist van A. Espino Cádiz 1-0
10' Wissel Atlético Madrid Wissel Matheus Cunha voor A. Morata Atlético Madrid
30' Wissel Cádiz Wissel V. Chust voor M. Mbaye Cádiz
60' Wissel Atlético Madrid Wissel Joao Felix voor A. Correa Atlético Madrid
60' Wissel Atlético Madrid Wissel A. Griezmann voor Y. Carrasco Atlético Madrid
62' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor G. Kondogbia Atlético Madrid
65' Gele kaart Cádiz Gele kaart voor F. San Emeterio Cádiz
68' Wissel Cádiz Wissel Jose Mari voor F. San Emeterio Cádiz
69' Wissel Cádiz Wissel R. Alcaraz voor B. Ocampo Cádiz
72' Wissel Atlético Madrid Wissel P. Barrios voor G. Kondogbia Atlético Madrid
74' Wissel Cádiz Wissel L. Perez voor C. Lozano Cádiz
74' Wissel Cádiz Wissel I. Alejo voor T. Bongonda Cádiz
78' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor S. Niguez Atlético Madrid
81' Doelpunt Cádiz Doelpunt A. Fernandez met assist van A. Espino Cádiz 2-0
85' Eigen doelpunt Atlético Madrid Eigen doelpunt L. Hernandez Atlético Madrid 2-1
86' Gele kaart Cádiz Gele kaart voor V. Chust Cádiz
89' Doelpunt Atlético Madrid Doelpunt Joao Felix met assist van A. Griezmann Atlético Madrid 2-2
90' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor Matheus Cunha Atlético Madrid
96' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor Joao Felix Atlético Madrid
99' Doelpunt Cádiz Doelpunt R. Sobrino met assist van I. Alejo Cádiz 3-2
Video hoogtepunten en samenvatting Cádiz - Atlético Madrid
Opstellingen Cádiz - Atlético Madrid
De opstellingen van Cádiz en Atlético Madrid zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Cádiz gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Atlético Madrid zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Cádiz - Atlético Madrid

Cádiz en Atlético Madrid treffen elkaar in de 12e speelronde van de Primera División van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter José María Sánchez Martínez en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Cádiz en Atlético Madrid in de Primera División vond plaats op 11 maart 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Atlético Madrid. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide teams is Atlético Madrid favoriet. 5 keer wist de ploeg van Cádiz te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Cádiz. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Cádiz 0
Winst Atlético Madrid 5
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Cádiz op een 19e positie staat, terwijl we Atlético Madrid terugvinden op de 3e plaats.