Nabeschouwing Cádiz - Valencia (2-1) || Primera División 2022/2023

Zondag 30 april 2023 - 14:00 uur



In de Primera División 2022/2023 neemt Cádiz het zondag 30 april 2023 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Valencia. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Nuevo Mirandilla in Cádiz.

Via de Cádiz - Valencia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cádiz - Valencia (2-1)

Het Primera División duel tussen Cádiz en Valencia is onder leiding van scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoetxea geëindigd in een 2-1 overwinning voor Cádiz. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken Cádiz - Valencia
Goals
2
1
LIVE Cádiz - Valencia 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cádiz - Valencia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Cádiz - Valencia
Opstellingen Cádiz - Valencia

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Cádiz - Valencia

Cádiz en Valencia treffen elkaar in de 32e speelronde van de Primera División van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoetxea en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Cádiz en Valencia in de Primera División vond plaats op 6 januari 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Cádiz. Op basis van de afgelopen 7 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Cádiz als Valencia wisten 2 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 3 keer in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Cádiz 2
Winst Valencia 2
Gelijkspel 3
Totaal 7

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Cádiz op een 17e positie staat, terwijl we Valencia terugvinden op de 16e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Cádiz - Valencia Opstelling Cádiz Opstelling Valencia Live Cádiz - Valencia Live Cádiz - Valencia kijken Cádiz - Valencia kijken Live Cádiz - Valencia stream Cádiz - Valencia Fox Sports Nabeschouwing Cádiz - Valencia Uitslag Cádiz - Valencia Statistieken Cádiz - Valencia Primera División 2022/2023 Cádiz - Valencia wedden Cádiz - Valencia gokken Cádiz - Valencia Unibet