Nabeschouwing Getafe - Cádiz (0-0) || Primera División 2022/2023

Zaterdag 5 november 2022 - 14:00 uur

In de Primera División 2022/2023 neemt Getafe het zaterdag 5 november 2022 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Cádiz. De wedstrijd wordt gespeeld in Coliseum Alfonso Pérez in Getafe.

Via de Getafe - Cádiz live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Getafe - Cádiz (0-0)

De Primera División 2022/2023 wedstrijd tussen Getafe en Cádiz geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor G. Alvarez in de 96e minuut, waardoor Getafe met een man minder kwam te staan. In de 97e minuut kreeg Portu van Getafe voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Getafe de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. In de 100e minuut kreeg L. Hernandez van Cádiz voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Cádiz de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen. Qua balbezit waren Getafe en Cádiz gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Cádiz kreeg de meeste kansen op een voorsprong, maar had vandaag niet de scherpte om deze kansen ook daadwerkelijk om te zetten in een doelpunt.

Kort daarna blies scheidsrechter Alejandro José Hernández Hernández voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindresultaat.

LIVE Getafe - Cádiz 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Getafe - Cádiz teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Gele kaart Getafe Gele kaart voor E. Unal Getafe
26' Wissel Cádiz Wissel I. Carcelen voor V. Chust Cádiz
28' Gele kaart Cádiz Gele kaart voor L. Hernandez Cádiz
30' Gele kaart Getafe Gele kaart voor D. Duarte Getafe
33' Gele kaart Getafe Gele kaart voor Djene Getafe
46' Wissel Getafe Wissel O. Alderete voor D. Duarte Getafe
46' Wissel Cádiz Wissel J. Cala voor Fali Cádiz
64' Wissel Cádiz Wissel I. Alejo voor T. Bongonda Cádiz
64' Wissel Cádiz Wissel R. Alcaraz voor B. Ocampo Cádiz
67' Wissel Getafe Wissel Munir El Haddadi voor N. Maksimovic Getafe
74' Gele kaart Getafe Gele kaart voor Portu Getafe
75' Wissel Getafe Wissel G. Alvarez voor Djene Getafe
75' Wissel Getafe Wissel A. Algobia voor B. Mayoral Getafe
82' Wissel Cádiz Wissel L. Perez voor C. Lozano Cádiz
85' Wissel Getafe Wissel J. Latasa voor C. Alena Getafe
96' Rode kaart Getafe Rode kaart voor G. Alvarez Getafe
97' Tweede gele kaart Getafe Tweede gele kaart voor Portu Getafe
100' Tweede gele kaart Cádiz Tweede gele kaart voor L. Hernandez Cádiz
Video hoogtepunten en samenvatting Getafe - Cádiz
Opstellingen Getafe - Cádiz
De opstellingen van Getafe en Cádiz zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Getafe gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Cádiz zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Getafe - Cádiz

Getafe en Cádiz treffen elkaar in de 13e speelronde van de Primera División van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alejandro José Hernández Hernández en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Getafe en Cádiz in de Primera División vond plaats op 19 februari 2022 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide ploegen is Getafe favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Cádiz slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Getafe 3
Winst Cádiz 2
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Getafe op een 15e positie staat, terwijl we Cádiz terugvinden op de 19e plaats.