Nabeschouwing Mallorca - Almería (1-0) || Primera División 2022/2023

Zaterdag 17 september 2022 - 14:00 uur

In de Primera División 2022/2023 neemt Mallorca het zaterdag 17 september 2022 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Almería. De wedstrijd wordt gespeeld in Iberostar Estadi in Palma de Mallorca.

Via de Mallorca - Almería live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Mallorca - Almería (1-0)

Het Primera División duel tussen Mallorca en Almería is onder leiding van scheidsrechter Juan Martínez Munuera geëindigd in een 1-0 overwinning voor Mallorca. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 25e minuut door P. Maffeo, waarmee Mallorca met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Mallorca.

LIVE Mallorca - Almería 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Mallorca - Almería teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Gele kaart Mallorca Gele kaart voor I. Ruiz de Galarreta Mallorca
25' Doelpunt Mallorca Doelpunt P. Maffeo Mallorca 1-0
36' Gele kaart Almería Gele kaart voor L. Robertone Almería
46' Wissel Almería Wissel A. Puigmal voor A. Pozo Almería
52' Gele kaart Mallorca Gele kaart voor J. Costa Mallorca
59' Wissel Mallorca Wissel D. Rodriguez voor A. Sanchez Mallorca
62' Wissel Almería Wissel G. Melero voor Lazaro Almería
65' Gele kaart Almería Gele kaart voor Chumi Almería
67' Wissel Mallorca Wissel I. Baba voor C. Grenier Mallorca
72' Wissel Almería Wissel F. Portillo voor L. Robertone Almería
72' Wissel Almería Wissel D. Sousa voor E. B. Toure Almería
78' Gele kaart Almería Gele kaart voor L. Ramazani Almería
83' Wissel Mallorca Wissel A. Prats voor I. Ruiz de Galarreta Mallorca
83' Wissel Mallorca Wissel A. Rodriguez voor V. Muriqi Mallorca
85' Wissel Almería Wissel A. Embarba voor Chumi Almería
91' Gele kaart Almería Gele kaart voor R. Ely Almería
95' Gele kaart Almería Gele kaart voor A. Puigmal Almería
95' Gele kaart Mallorca Gele kaart voor Lee Kang-In Mallorca
96' Gele kaart Almería Gele kaart voor D. Sousa Almería
Video hoogtepunten en samenvatting Mallorca - Almería
Opstellingen Mallorca - Almería
De opstellingen van Mallorca en Almería zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Mallorca gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Almería zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Voorbeschouwing Mallorca - Almería

Mallorca en Almería treffen elkaar in de 6e speelronde van de Primera División van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Juan Martínez Munuera en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Mallorca en Almería in de Primera División vond plaats op 15 mei 2011 en dat duel eindigde in een overwinning voor Almería. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide ploegen is Mallorca favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Almería slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Mallorca 3
Winst Almería 2
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Mallorca op een 13e positie staat, terwijl we Almería terugvinden op de 14e plaats.