Nabeschouwing Mallorca - Sevilla (0-1) || Primera División 2022/2023

Zaterdag 15 oktober 2022 - 18:30 uur

In de Primera División 2022/2023 neemt Mallorca het zaterdag 15 oktober 2022 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Sevilla. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Iberoamericano 2010 in San Fernando.

Via de Mallorca - Sevilla live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Mallorca - Sevilla (0-1)

Het Primera División duel tussen Mallorca en Sevilla is onder leiding van scheidsrechter Javier Iglesias Villanueva geëindigd in een 0-1 overwinning voor Sevilla. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 53e minuut door N. Gudelj, waarmee Sevilla met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Sevilla uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE Mallorca - Sevilla 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Mallorca - Sevilla teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor G. Montiel Sevilla
35' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor Marcao Sevilla
36' Gele kaart Mallorca Gele kaart voor I. Ruiz de Galarreta Mallorca
46' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor E. Lamela Sevilla
46' Wissel Sevilla Wissel J. A. Carmona voor J. Navas Sevilla
53' Doelpunt Sevilla Doelpunt N. Gudelj met assist van Isco Sevilla 0-1
57' Wissel Mallorca Wissel D. Rodriguez voor I. Baba Mallorca
57' Wissel Mallorca Wissel A. Rodriguez voor A. Prats Mallorca
67' Wissel Mallorca Wissel A. Ndiaye voor Lee Kang-In Mallorca
67' Wissel Mallorca Wissel L. Junior voor A. Sanchez Mallorca
67' Wissel Sevilla Wissel M. Acuna voor A. Telles Sevilla
67' Wissel Sevilla Wissel Papu Gomez voor Isco Sevilla
79' Wissel Sevilla Wissel Y. En Nesyri voor E. Lamela Sevilla
79' Wissel Mallorca Wissel R. Battaglia voor J. Copete Mallorca
84' Wissel Sevilla Wissel Suso voor O. Torres Sevilla
95' Gele kaart Mallorca Gele kaart voor D. Rodriguez Mallorca
Video hoogtepunten en samenvatting Mallorca - Sevilla
Opstellingen Mallorca - Sevilla
De opstellingen van Mallorca en Sevilla zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Mallorca gaat aantreden in een 5-4-1 formatie en Sevilla zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Mallorca - Sevilla

Mallorca en Sevilla treffen elkaar in de 9e speelronde van de Primera División van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Javier Iglesias Villanueva en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Mallorca en Sevilla in de Primera División vond plaats op 11 mei 2022 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 20 duels tussen beide teams is Sevilla favoriet. 8 keer wist de ploeg van Mallorca te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Mallorca. 8 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Mallorca 4
Winst Sevilla 8
Gelijkspel 8
Totaal 20

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Mallorca op een 12e positie staat, terwijl we Sevilla terugvinden op de 18e plaats.