Nabeschouwing Osasuna - Getafe (0-2) || Primera División 2022/2023

Zondag 18 september 2022 - 14:00 uur

In de Primera División 2022/2023 neemt Osasuna het zondag 18 september 2022 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Getafe. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio El Sadar in Pamplona.

Via de Osasuna - Getafe live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Osasuna - Getafe (0-2)

Het Primera División duel tussen Osasuna en Getafe is onder leiding van scheidsrechter Isidro Díaz de Mera Escuderos geëindigd in een 0-2 overwinning voor Getafe. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 30e minuut door J. Iglesias, waarmee Getafe met 0-1 de leiding nam. In de 43e minuut moest C. Avila van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Isidro Díaz de Mera Escuderos een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Osasuna verder met een speler minder. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 0-1 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Getafe via een goal van P. G. Alvarez Sosa in de 76e minuut verder uit naar een stand van 0-2.

In de 91e minuut moest Getafe verder met een man minder, nadat L. Milla een tweede gele kaart kreeg.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Getafe.

LIVE Osasuna - Getafe 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Osasuna - Getafe teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

30' Doelpunt Getafe Doelpunt J. Iglesias Getafe 0-1
35' Gele kaart Getafe Gele kaart voor D. Duarte Getafe
35' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor R. Garcia Osasuna
43' Rode kaart Osasuna Rode kaart voor C. Avila Osasuna
48' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor N. Vidal Osasuna
57' Wissel Osasuna Wissel R. Pena voor N. Vidal Osasuna
57' Wissel Osasuna Wissel Ez Abde voor R. Garcia Osasuna
59' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor R. Pena Osasuna
63' Wissel Getafe Wissel Munir El Haddadi voor B. Mayoral Getafe
63' Wissel Getafe Wissel L. Milla voor N. Maksimovic Getafe
64' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor D. Brasanac Osasuna
68' Gele kaart Getafe Gele kaart voor L. Milla Getafe
68' Wissel Osasuna Wissel J. Moncayola voor D. Brasanac Osasuna
69' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor A. Budimir Osasuna
73' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor J. Moncayola Osasuna
74' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor J. Arrasate Osasuna
75' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor D. Garcia Osasuna
76' Doelpunt Getafe Doelpunt P. G. Alvarez Sosa met assist van D. Duarte Getafe 0-2
77' Wissel Osasuna Wissel K. Garcia voor A. Budimir Osasuna
77' Wissel Osasuna Wissel M. Sanchez voor D. Garcia Osasuna
82' Wissel Getafe Wissel J. Mata voor E. Unal Getafe
91' Tweede gele kaart Getafe Tweede gele kaart voor L. Milla Getafe
94' Wissel Getafe Wissel A. Revuelta voor P. G. Alvarez Sosa Getafe
94' Wissel Getafe Wissel J. Seoane voor C. Alena Getafe
Video hoogtepunten en samenvatting Osasuna - Getafe
Opstellingen Osasuna - Getafe
De opstellingen van Osasuna en Getafe zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Osasuna gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Getafe zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Voorbeschouwing Osasuna - Getafe

Osasuna en Getafe treffen elkaar in de 6e speelronde van de Primera División van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Isidro Díaz de Mera Escuderos en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Osasuna en Getafe in de Primera División vond plaats op 11 mei 2022 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 24 duels tussen beide teams is Getafe favoriet. 10 keer wist de ploeg van Osasuna te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Osasuna. 10 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Osasuna 4
Winst Getafe 10
Gelijkspel 10
Totaal 24

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Osasuna op een 5e positie staat, terwijl we Getafe terugvinden op de 17e plaats.