Nabeschouwing Osasuna - Real Valladolid (2-0) || Primera División 2022/2023

Zondag 30 oktober 2022 - 14:00 uur



In de Primera División 2022/2023 neemt Osasuna het zondag 30 oktober 2022 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Real Valladolid. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio El Sadar in Pamplona.

Via de Osasuna - Real Valladolid live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Osasuna - Real Valladolid (2-0)

Het Primera División duel tussen Osasuna en Real Valladolid is onder leiding van scheidsrechter Guillermo Cuadra Fernández geëindigd in een 2-0 overwinning voor Osasuna. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 13 minuten. C. Avila maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Osasuna vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Osasuna vergrootte in de 19e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Gomez op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 2-0 stand in het voordeel van Osasuna.

Wedstrijdstatistieken Osasuna - Real Valladolid
Goals
2
0
Balbezit
48%
52%
Gele kaarten
1
3
Schoten totaal
21
8
Schoten op doel
11
3
Aanvallen
106
83
Gevaarlijke aanvallen
70
47
Passes
383
422
Overtredingen
14
16
Buitenspel
2
3
Corners
1
8
Wissels
5
5
LIVE Osasuna - Real Valladolid 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Osasuna - Real Valladolid teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
13' Penalty Osasuna Penalty C. Avila Osasuna 1-0
19' Doelpunt Osasuna Doelpunt M. Gomez met assist van A. Oroz Osasuna 2-0
29' Gele kaart Real Valladolid Gele kaart voor L. Rosa Real Valladolid
33' Gele kaart Real Valladolid Gele kaart voor R. Mesa Real Valladolid
46' Gele kaart Real Valladolid Gele kaart voor L. Olaza Real Valladolid
46' Wissel Real Valladolid Wissel I. Fresneda voor Z. Feddal Real Valladolid
46' Wissel Real Valladolid Wissel Monchu voor R. Mesa Real Valladolid
46' Wissel Real Valladolid Wissel G. Plata voor L. Rosa Real Valladolid
47' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor L. Torro Osasuna
64' Wissel Osasuna Wissel R. Garcia voor K. Barja Osasuna
64' Wissel Osasuna Wissel J. Moncayola voor A. Budimir Osasuna
65' Wissel Real Valladolid Wissel A. Aguado voor K. Perez Real Valladolid
73' Wissel Real Valladolid Wissel S. Guardiola voor S. Weissman Real Valladolid
77' Wissel Osasuna Wissel K. Garcia voor C. Avila Osasuna
87' Wissel Osasuna Wissel R. Torres voor M. Gomez Osasuna
87' Wissel Osasuna Wissel J. Cruz voor M. Sanchez Osasuna
Video hoogtepunten en samenvatting Osasuna - Real Valladolid
Opstellingen Osasuna - Real Valladolid
De opstellingen van Osasuna en Real Valladolid zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Osasuna gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Real Valladolid zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Osasuna - Real Valladolid

Osasuna en Real Valladolid treffen elkaar in de 12e speelronde van de Primera División van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Guillermo Cuadra Fernández en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Osasuna en Real Valladolid in de Primera División vond plaats op 13 maart 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 14 duels tussen beide ploegen is Osasuna favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Real Valladolid slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 9 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Osasuna 3
Winst Real Valladolid 2
Gelijkspel 9
Totaal 14

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Osasuna op een 9e positie staat, terwijl we Real Valladolid terugvinden op de 11e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Osasuna - Real Valladolid Opstelling Osasuna Opstelling Real Valladolid Live Osasuna - Real Valladolid Live Osasuna - Real Valladolid kijken Osasuna - Real Valladolid kijken Live Osasuna - Real Valladolid stream Osasuna - Real Valladolid Fox Sports Nabeschouwing Osasuna - Real Valladolid Uitslag Osasuna - Real Valladolid Statistieken Osasuna - Real Valladolid Primera División 2022/2023 Osasuna - Real Valladolid wedden Osasuna - Real Valladolid gokken Osasuna - Real Valladolid Unibet