Nabeschouwing Osasuna - Sevilla (2-1) || Primera División 2022/2023

Vrijdag 12 augustus 2022 - 21:00 uur

In de Primera División 2022/2023 neemt Osasuna het vrijdag 12 augustus 2022 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Sevilla. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio El Sadar in Pamplona.

Via de Osasuna - Sevilla live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Osasuna - Sevilla (2-1)

Het Primera División duel tussen Osasuna en Sevilla is onder leiding van scheidsrechter Carlos del Cerro Grande geëindigd in een 2-1 overwinning voor Osasuna. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door C. Avila, waarmee Osasuna met 1-0 de leiding nam. Sevilla kwam in de 11e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van R. Mir, die daarmee de stand op 1-1 zette. Door een benutte penalty kwam Osasuna vervolgens op 2-1. Het was A. Oroz die vanaf 11 meter wist te scoren in de 74e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Carlos del Cerro Grande, waardoor Osasuna dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Osasuna - Sevilla 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Osasuna - Sevilla teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt Osasuna Doelpunt C. Avila met assist van R. Pena Osasuna 1-0
11' Doelpunt Sevilla Doelpunt R. Mir met assist van Papu Gomez Sevilla 1-1
34' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor D. Garcia Osasuna
50' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor U. Garcia Osasuna
56' Wissel Osasuna Wissel N. Vidal voor K. Barja Osasuna
62' Wissel Osasuna Wissel D. Brasanac voor R. Pena Osasuna
63' Wissel Sevilla Wissel E. Lamela voor J. Corona Sevilla
63' Wissel Sevilla Wissel Y. En Nesyri voor R. Mir Sevilla
68' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor C. Avila Osasuna
72' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor Papu Gomez Sevilla
74' Penalty Osasuna Penalty A. Oroz Osasuna 2-1
79' Wissel Osasuna Wissel M. Sanchez voor U. Garcia Osasuna
80' Wissel Sevilla Wissel I. Rakitic voor T. Delaney Sevilla
80' Wissel Sevilla Wissel I. Romero voor Papu Gomez Sevilla
80' Wissel Sevilla Wissel A. Telles voor L. Ocampos Sevilla
81' Wissel Osasuna Wissel P. Ibanez voor A. Oroz Osasuna
81' Wissel Osasuna Wissel K. Garcia voor C. Avila Osasuna
82' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor I. Rakitic Sevilla
83' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor Fernando Sevilla
87' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor J. Lopetegui Sevilla
92' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor S. Herrera Osasuna
93' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor M. Gomez Osasuna
95' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor I. Romero Sevilla
Video hoogtepunten en samenvatting Osasuna - Sevilla
Opstellingen Osasuna - Sevilla
De opstellingen van Osasuna en Sevilla zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Osasuna gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Sevilla zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Osasuna - Sevilla

Osasuna en Sevilla treffen elkaar in de 1e speelronde van de Primera División van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Carlos del Cerro Grande en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Primera División seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Osasuna en Sevilla in de Primera División vond plaats op 5 februari 2022 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 26 duels tussen beide teams is Sevilla favoriet. 15 keer wist de ploeg van Osasuna te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Osasuna. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.