Nabeschouwing Real Betis - Elche (3-0) || Primera División 2022/2023

Maandag 15 augustus 2022 - 21:30 uur

In de Primera División 2022/2023 neemt Real Betis het maandag 15 augustus 2022 om 21:30 uur in eigen huis op tegen Elche. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Benito Villamarín in Sevilla.

Via de Real Betis - Elche live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Real Betis - Elche (3-0)

Het Primera División duel tussen Real Betis en Elche is onder leiding van scheidsrechter Guillermo Cuadra Fernández geëindigd in een 3-0 overwinning voor Real Betis. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor J. Donald in de 16e minuut, waardoor Elche met een man minder kwam te staan. De eerste goal viel in de eerste helft, na 28 minuten was het B. Iglesias die Real Betis op een 1-0 voorsprong zette. In de 39e werd de voorsprong voor Real Betis verdubbeld dankzij een doelpunt van Juanmi.

In de 60e minuut volgde een derde treffer van Real Betis, waarmee Juanmi zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Guillermo Cuadra Fernández, waardoor Real Betis dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Real Betis - Elche 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Real Betis - Elche teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Gele kaart Real Betis Gele kaart voor N. Fekir Real Betis
16' Rode kaart Elche Rode kaart voor J. Donald Elche
16' Gele kaart Elche Gele kaart voor P. Milla Elche
22' Gele kaart Real Betis Gele kaart voor A. Ruibal Real Betis
28' Doelpunt Real Betis Doelpunt B. Iglesias met assist van N. Fekir Real Betis 1-0
30' Gele kaart Elche Gele kaart voor G. Gumbau Elche
39' Doelpunt Real Betis Doelpunt Juanmi met assist van W. Carvalho Real Betis 2-0
49' Gele kaart Elche Gele kaart voor Fidel Elche
46' Wissel Elche Wissel Tete Morente voor Fidel Elche
46' Wissel Elche Wissel D. Gonzalez voor E. Roco Elche
60' Doelpunt Real Betis Doelpunt Juanmi Real Betis 3-0
64' Gele kaart Elche Gele kaart voor R. Marti Elche
64' Wissel Real Betis Wissel R. Gonzalez voor N. Fekir Real Betis
65' Wissel Elche Wissel E. Ponce voor R. Marti Elche
65' Wissel Elche Wissel Josan voor P. Milla Elche
76' Wissel Elche Wissel A. Alfaro voor G. Gumbau Elche
78' Gele kaart Real Betis Gele kaart voor Juanmi Real Betis
79' Wissel Real Betis Wissel F. Delgado voor A. Ruibal Real Betis
79' Wissel Real Betis Wissel L. Moron voor B. Iglesias Real Betis
81' Gele kaart Elche Gele kaart voor Josan Elche
87' Wissel Real Betis Wissel J. Miranda voor Rodri Real Betis
87' Wissel Real Betis Wissel P. Akouokou voor G. Rodriguez Real Betis
89' Gele kaart Elche Gele kaart voor J. Mojica Elche
Video hoogtepunten en samenvatting Real Betis - Elche
Opstellingen Real Betis - Elche
De opstellingen van Real Betis en Elche zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Real Betis gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Elche zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Voorbeschouwing Real Betis - Elche

Real Betis en Elche treffen elkaar in de 1e speelronde van de Primera División van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Guillermo Cuadra Fernández en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Primera División seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Real Betis en Elche in de Primera División vond plaats op 19 april 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Elche. Op basis van de afgelopen 6 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Real Betis als Elche wisten 2 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 2 keer in een gelijkspel.