Nabeschouwing Real Madrid - Cádiz (2-1) || Primera División 2022/2023

Donderdag 10 november 2022 - 21:30 uur



In de Primera División 2022/2023 neemt Real Madrid het donderdag 10 november 2022 om 21:30 uur in eigen huis op tegen Cádiz. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Santiago Bernabéu in Madrid.

Via de Real Madrid - Cádiz live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Real Madrid - Cádiz (2-1)

Het Primera División duel tussen Real Madrid en Cádiz is onder leiding van scheidsrechter César Soto Grado geëindigd in een 2-1 overwinning voor Real Madrid. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken Real Madrid - Cádiz
Goals
2
1
LIVE Real Madrid - Cádiz 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Real Madrid - Cádiz teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Real Madrid - Cádiz
Opstellingen Real Madrid - Cádiz

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Real Madrid - Cádiz

Real Madrid en Cádiz treffen elkaar in de 14e speelronde van de Primera División van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter César Soto Grado en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Real Madrid en Cádiz in de Primera División vond plaats op 15 mei 2022 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide ploegen is Real Madrid favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Cádiz slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Real Madrid 3
Winst Cádiz 1
Gelijkspel 2
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Real Madrid op een 2e positie staat, terwijl we Cádiz terugvinden op de 19e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Real Madrid - Cádiz Opstelling Real Madrid Opstelling Cádiz Live Real Madrid - Cádiz Live Real Madrid - Cádiz kijken Real Madrid - Cádiz kijken Live Real Madrid - Cádiz stream Real Madrid - Cádiz Fox Sports Nabeschouwing Real Madrid - Cádiz Uitslag Real Madrid - Cádiz Statistieken Real Madrid - Cádiz Primera División 2022/2023 Real Madrid - Cádiz wedden Real Madrid - Cádiz gokken Real Madrid - Cádiz Unibet