Nabeschouwing Valencia - Girona (1-0) || Primera División 2022/2023

Zondag 14 augustus 2022 - 19:30 uur

In de Primera División 2022/2023 neemt Valencia het zondag 14 augustus 2022 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Girona. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de Mestalla in Valencia.

Via de Valencia - Girona live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Valencia - Girona (1-0)

Het Primera División duel tussen Valencia en Girona is onder leiding van scheidsrechter Jorge Figueroa Vázquez geëindigd in een 1-0 overwinning voor Valencia. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 46 minuten. C. Soler maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Valencia vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. In de 52e minuut moest E. Comert van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Jorge Figueroa Vázquez een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Valencia verder met een speler minder.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Valencia uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Valencia - Girona 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Valencia - Girona teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Gele kaart Girona Gele kaart voor Y. Couto Girona
44' Gele kaart Girona Gele kaart voor S. Saiz Girona
45' Gele kaart Girona Gele kaart voor V. Fernandez Girona
46' Penalty Valencia Penalty C. Soler Valencia 1-0
52' Rode kaart Valencia Rode kaart voor E. Comert Valencia
53' Wissel Valencia Wissel C. Mosquera voor H. Duro Valencia
56' Gele kaart Valencia Gele kaart voor T. Correia Valencia
57' Gele kaart Valencia Gele kaart voor G. Gattuso Valencia
61' Wissel Girona Wissel O. Urena voor S. Saiz Girona
62' Wissel Girona Wissel C. Stuani voor D. Lopez Girona
62' Wissel Girona Wissel M. Gutierrez voor V. Fernandez Girona
63' Wissel Valencia Wissel D. Foulquier voor C. Soler Valencia
69' Gele kaart Valencia Gele kaart voor J. Vazquez Valencia
73' Wissel Valencia Wissel Nico voor S. Castillejo Valencia
73' Wissel Valencia Wissel T. Lato voor J. Vazquez Valencia
74' Wissel Valencia Wissel M. Gomez voor S. Lino Valencia
74' Wissel Girona Wissel Y. Herrera voor R. Terrats Girona
82' Wissel Girona Wissel A. Martinez voor Y. Couto Girona
Video hoogtepunten en samenvatting Valencia - Girona
Opstellingen Valencia - Girona
De opstellingen van Valencia en Girona zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Valencia gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Girona zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Valencia - Girona

Valencia en Girona treffen elkaar in de 1e speelronde van de Primera División van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jorge Figueroa Vázquez en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Primera División seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Valencia en Girona in de Primera División vond plaats op 10 maart 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Valencia. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide ploegen is Valencia favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Girona slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.