Nabeschouwing Valencia - Mallorca (1-2) || Primera División 2022/2023

Zaterdag 22 oktober 2022 - 18:30 uur

In de Primera División 2022/2023 neemt Valencia het zaterdag 22 oktober 2022 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Mallorca. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de Mestalla in Valencia.

Via de Valencia - Mallorca live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Valencia - Mallorca (1-2)

Het Primera División duel tussen Valencia en Mallorca is onder leiding van scheidsrechter José María Sánchez Martínez geëindigd in een 1-2 overwinning voor Mallorca. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 52 minuten. E. Cavani maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Valencia vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Een benutte penalty van V. Muriqi in de 66e minuut zorgde er even later voor dat Mallorca weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 83e minuut zette Lee Kang-In zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Mallorca de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter José María Sánchez Martínez, waardoor Mallorca dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Valencia - Mallorca 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Valencia - Mallorca teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Wissel Valencia Wissel C. Ozkacar voor M. Diakhaby Valencia
15' Gele kaart Mallorca Gele kaart voor R. Battaglia Mallorca
52' Penalty Valencia Penalty E. Cavani Valencia 1-0
55' Wissel Mallorca Wissel A. Ndiaye voor R. Battaglia Mallorca
55' Wissel Mallorca Wissel D. Rodriguez voor J. Copete Mallorca
55' Wissel Mallorca Wissel I. Baba voor A. Sanchez Mallorca
60' Gele kaart Mallorca Gele kaart voor V. Muriqi Mallorca
65' Gele kaart Valencia Gele kaart voor Gabriel Paulista Valencia
66' Penalty Mallorca Penalty V. Muriqi Mallorca 1-1
67' Wissel Valencia Wissel H. Guillamon voor Nico Valencia
70' Gele kaart Valencia Gele kaart voor Y. Musah Valencia
74' Wissel Valencia Wissel H. Duro voor J. Kluivert Valencia
74' Wissel Valencia Wissel Marcos Andre voor A. Almeida Valencia
76' Wissel Mallorca Wissel M. Nastasic voor M. Valjent Mallorca
79' Wissel Mallorca Wissel G. Gonzalez voor J. Costa Mallorca
83' Doelpunt Mallorca Doelpunt Lee Kang-In met assist van D. Rodriguez Mallorca 1-2
86' Gele kaart Mallorca Gele kaart voor I. Ruiz de Galarreta Mallorca
91' Gele kaart Valencia Gele kaart voor H. Guillamon Valencia
92' Gele kaart Mallorca Gele kaart voor D. Rodriguez Mallorca
92' Gele kaart Mallorca Gele kaart voor A. Raillo Mallorca
Video hoogtepunten en samenvatting Valencia - Mallorca
Opstellingen Valencia - Mallorca
De opstellingen van Valencia en Mallorca zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Valencia gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Mallorca zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Valencia - Mallorca

Valencia en Mallorca treffen elkaar in de 11e speelronde van de Primera División van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter José María Sánchez Martínez en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Valencia en Mallorca in de Primera División vond plaats op 26 februari 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Valencia. Op basis van de afgelopen 20 duels tussen beide ploegen is Valencia favoriet. De thuisploeg wist 9 keer te winnen, terwijl Mallorca slechts 7 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Valencia 9
Winst Mallorca 7
Totaal 20

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Valencia op een 8e positie staat, terwijl we Mallorca terugvinden op de 15e plaats.