Nabeschouwing Villarreal - Celta de Vigo (3-1) || Primera División 2022/2023

Zondag 30 april 2023 - 16:15 uur



In de Primera División 2022/2023 neemt Villarreal het zondag 30 april 2023 om 16:15 uur in eigen huis op tegen Celta de Vigo. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de la Cerámica in Villarreal.

Via de Villarreal - Celta de Vigo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Villarreal - Celta de Vigo (3-1)

Het Primera División duel tussen Villarreal en Celta de Vigo is onder leiding van scheidsrechter Pablo González Fuertes geëindigd in een 3-1 overwinning voor Villarreal. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken Villarreal - Celta de Vigo
Goals
3
1
LIVE Villarreal - Celta de Vigo 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Villarreal - Celta de Vigo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Villarreal - Celta de Vigo
Opstellingen Villarreal - Celta de Vigo

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Villarreal - Celta de Vigo

Villarreal en Celta de Vigo treffen elkaar in de 32e speelronde van de Primera División van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Pablo González Fuertes en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Villarreal en Celta de Vigo in de Primera División vond plaats op 13 januari 2023 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 23 duels tussen beide ploegen is Villarreal favoriet. De thuisploeg wist 10 keer te winnen, terwijl Celta de Vigo slechts 8 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Villarreal 10
Winst Celta de Vigo 8
Gelijkspel 5
Totaal 23

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Villarreal op een 5e positie staat, terwijl we Celta de Vigo terugvinden op de 13e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Villarreal - Celta de Vigo Opstelling Villarreal Opstelling Celta de Vigo Live Villarreal - Celta de Vigo Live Villarreal - Celta de Vigo kijken Villarreal - Celta de Vigo kijken Live Villarreal - Celta de Vigo stream Villarreal - Celta de Vigo Fox Sports Nabeschouwing Villarreal - Celta de Vigo Uitslag Villarreal - Celta de Vigo Statistieken Villarreal - Celta de Vigo Primera División 2022/2023 Villarreal - Celta de Vigo wedden Villarreal - Celta de Vigo gokken Villarreal - Celta de Vigo Unibet