Nabeschouwing Villarreal - Osasuna (2-0) || Primera División 2022/2023

Maandag 17 oktober 2022 - 21:00 uur

In de Primera División 2022/2023 neemt Villarreal het maandag 17 oktober 2022 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Osasuna. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de la Cerámica in Villarreal.

Via de Villarreal - Osasuna live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Villarreal - Osasuna (2-0)

Het Primera División duel tussen Villarreal en Osasuna is onder leiding van scheidsrechter Pablo González Fuertes geëindigd in een 2-0 overwinning voor Villarreal. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 42e minuut door A. Danjuma, waarmee Villarreal met 1-0 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 52e minuut voor dat Villarreal via A. Danjuma op 2-0 kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Villarreal.

LIVE Villarreal - Osasuna 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Villarreal - Osasuna teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor D. Brasanac Osasuna
42' Doelpunt Villarreal Doelpunt A. Danjuma met assist van N. Jackson Villarreal 1-0
49' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor S. Herrera Osasuna
52' Penalty Villarreal Penalty A. Danjuma Villarreal 2-0
61' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor J. Cruz Osasuna
64' Wissel Villarreal Wissel J. L. Morales voor N. Jackson Villarreal
64' Wissel Osasuna Wissel Ez Abde voor C. Avila Osasuna
64' Wissel Osasuna Wissel A. Oroz voor L. Torro Osasuna
64' Wissel Osasuna Wissel R. Garcia voor M. Gomez Osasuna
66' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor K. Garcia Osasuna
66' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor R. Albiol Villarreal
71' Wissel Villarreal Wissel A. Moreno voor A. Danjuma Villarreal
72' Wissel Villarreal Wissel S. Chukwueze voor Y. Pino Villarreal
72' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor R. Garcia Osasuna
77' Wissel Osasuna Wissel M. Sanchez voor D. Garcia Osasuna
77' Wissel Osasuna Wissel A. Budimir voor K. Garcia Osasuna
78' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor A. Oroz Osasuna
84' Wissel Villarreal Wissel M. Trigueros voor M. Morlanes Villarreal
92' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor M. Trigueros Villarreal
Video hoogtepunten en samenvatting Villarreal - Osasuna
Opstellingen Villarreal - Osasuna
De opstellingen van Villarreal en Osasuna zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Villarreal gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Osasuna zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Villarreal - Osasuna

Villarreal en Osasuna treffen elkaar in de 9e speelronde van de Primera División van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Pablo González Fuertes en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Villarreal en Osasuna in de Primera División vond plaats op 5 maart 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Osasuna. Op basis van de afgelopen 24 duels tussen beide teams is Osasuna favoriet. 10 keer wist de ploeg van Villarreal te winnen, tegenover 9 winstpartijen voor Villarreal. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Villarreal 9
Winst Osasuna 10
Gelijkspel 5
Totaal 24

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Villarreal op een 9e positie staat, terwijl we Osasuna terugvinden op de 8e plaats.