Nabeschouwing Real Sociedad - Atlético Madrid (0-2) || Primera División 2023/2024

Zaterdag 25 mei 2024 - 16:15 uur

In de Primera División 2023/2024 neemt Real Sociedad het zaterdag 25 mei 2024 om 16:15 uur in eigen huis op tegen Atlético Madrid. De wedstrijd wordt gespeeld in Anoeta Stadium in San Sebastian.

Via de Real Sociedad - Atlético Madrid live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Real Sociedad - Atlético Madrid (0-2)

Het Primera División duel tussen Real Sociedad en Atlético Madrid is onder leiding van scheidsrechter José María Sánchez Martínez geëindigd in een 0-2 overwinning voor Atlético Madrid. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door Samuel Lino, waarmee Atlético Madrid met 0-1 de leiding nam. In de 91e minuut kreeg Saúl Ñíguez van Atlético Madrid voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Atlético Madrid de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 0-1 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Atlético Madrid via een goal van Reinildo Mandava in de 93e minuut verder uit naar een stand van 0-2.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Atlético Madrid.

LIVE Real Sociedad - Atlético Madrid 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Real Sociedad - Atlético Madrid teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt Atlético Madrid Doelpunt Samuel Lino met assist van Marcos Llorente Atlético Madrid 0-1
41' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor Arthur Vermeeren Atlético Madrid
45' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor Koke  Atlético Madrid
47' Gele kaart Real Sociedad Gele kaart voor Jon Pacheco Real Sociedad
57' Gele kaart Real Sociedad Gele kaart voor Brais Méndez Real Sociedad
58' Wissel Atlético Madrid Wissel Rodrigo Riquelme voor Arthur Vermeeren Atlético Madrid
68' Wissel Real Sociedad Wissel Mikel Oyarzabal voor Arsen Zakharyan Real Sociedad
68' Wissel Real Sociedad Wissel Jon Ander Olasagasti voor Ander Barrenetxea  Real Sociedad
70' Wissel Atlético Madrid Wissel Mario Hermoso  voor Samuel Lino Atlético Madrid
70' Wissel Atlético Madrid Wissel Álvaro Morata  voor Ángel Correa Atlético Madrid
70' Wissel Atlético Madrid Wissel Saúl Ñíguez voor Rodrigo de Paul Atlético Madrid
80' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor Saúl Ñíguez Atlético Madrid
81' Wissel Real Sociedad Wissel Jon Aramburu voor Kieran Tierney Real Sociedad
82' Wissel Real Sociedad Wissel André Silva voor Sheraldo Becker Real Sociedad
84' Wissel Real Sociedad Wissel Urko González de Zarate voor Beñat Turrientes Real Sociedad
84' Wissel Atlético Madrid Wissel Reinildo Mandava voor César Azpilicueta Atlético Madrid
87' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor Reinildo Mandava Atlético Madrid
91' Tweede gele kaart Atlético Madrid Tweede gele kaart voor Saúl Ñíguez Atlético Madrid
93' Doelpunt Atlético Madrid Doelpunt Reinildo Mandava met assist van Álvaro Morata  Atlético Madrid 0-2
90' Gele kaart Real Sociedad Gele kaart voor Jon Ander Olasagasti Real Sociedad
Video hoogtepunten en samenvatting Real Sociedad - Atlético Madrid
Opstellingen Real Sociedad - Atlético Madrid
De opstellingen van Real Sociedad en Atlético Madrid zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Real Sociedad gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Atlético Madrid zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Real Sociedad - Atlético Madrid

Real Sociedad en Atlético Madrid treffen elkaar in de 38e speelronde van de Primera División van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter José María Sánchez Martínez en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Real Sociedad en Atlético Madrid in de Primera División vond plaats op 8 oktober 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Atlético Madrid. Op basis van de afgelopen 31 duels tussen beide teams is Atlético Madrid favoriet. 19 keer wist de ploeg van Real Sociedad te winnen, tegenover 7 winstpartijen voor Real Sociedad. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Real Sociedad 7
Winst Atlético Madrid 19
Gelijkspel 5
Totaal 31

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Real Sociedad op een 6e positie staat, terwijl we Atlético Madrid terugvinden op de 4e plaats.