Nabeschouwing AFC Wimbledon - Fleetwood Town (0-3) || League One 2018/2019

Dinsdag 22 januari 2019 - 20:45 uur

In de League One 2018/2019 neemt AFC Wimbledon het dinsdag 22 januari 2019 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Fleetwood Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Kingsmeadow in Kingston upon Thames.

Via de AFC Wimbledon - Fleetwood Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing AFC Wimbledon - Fleetwood Town (0-3)

Het League One duel tussen AFC Wimbledon en Fleetwood Town is onder leiding van scheidsrechter Charles Breakspear geëindigd in een 0-3 overwinning voor Fleetwood Town. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 19e minuut door C. Evans, waarmee Fleetwood Town met 0-1 de leiding nam. Fleetwood Town vergrootte in de 30e minuut de voorsprong nadat het via een goal van C. Evans op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 83e minuut volgde een derde treffer van Fleetwood Town, waarmee A. Hunter zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Charles Breakspear, waardoor Fleetwood Town dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE AFC Wimbledon - Fleetwood Town 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd AFC Wimbledon - Fleetwood Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Doelpunt Fleetwood Town Doelpunt C. Evans Fleetwood Town 0-1
30' Doelpunt Fleetwood Town Doelpunt C. Evans Fleetwood Town 0-2
58' Wissel AFC Wimbledon Wissel D. Connolly voor J. Jervis AFC Wimbledon
58' Wissel AFC Wimbledon Wissel A. Wordsworth voor A. Barcham AFC Wimbledon
63' Gele kaart AFC Wimbledon Gele kaart voor M. Pinnock AFC Wimbledon
76' Wissel Fleetwood Town Wissel H. Biggins voor J. Holt Fleetwood Town
81' Wissel Fleetwood Town Wissel A. Hunter voor A. Nadesan Fleetwood Town
83' Doelpunt Fleetwood Town Doelpunt A. Hunter Fleetwood Town 0-3
84' Wissel AFC Wimbledon Wissel T. Wood voor J. Pigott AFC Wimbledon
86' Wissel Fleetwood Town Wissel N. Sheron voor W. Burns Fleetwood Town
89' Gele kaart Fleetwood Town Gele kaart voor C. Evans Fleetwood Town
Video hoogtepunten en samenvatting AFC Wimbledon - Fleetwood Town
Opstellingen AFC Wimbledon - Fleetwood Town
De opstellingen van AFC Wimbledon en Fleetwood Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat AFC Wimbledon gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Fleetwood Town zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing AFC Wimbledon - Fleetwood Town

AFC Wimbledon en Fleetwood Town treffen elkaar in de 27e speelronde van de League One van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Charles Breakspear en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen AFC Wimbledon en Fleetwood Town in de League One vond plaats op 4 augustus 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor AFC Wimbledon. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide teams is Fleetwood Town favoriet. 2 keer wist de ploeg van AFC Wimbledon te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor AFC Wimbledon. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst AFC Wimbledon 1
Winst Fleetwood Town 2
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel AFC Wimbledon op een 24e positie staat, terwijl we Fleetwood Town terugvinden op de 12e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is sneeuw.