Nabeschouwing Bradford City - Coventry City (2-4) || League One 2018/2019

Dinsdag 23 oktober 2018 - 20:45 uur

In de League One 2018/2019 neemt Bradford City het dinsdag 23 oktober 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Coventry City. De wedstrijd wordt gespeeld in The Utilita Energy Stadium in Bradford.

Via de Bradford City - Coventry City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bradford City - Coventry City (2-4)

Het League One duel tussen Bradford City en Coventry City is onder leiding van scheidsrechter Ross Joyce geëindigd in een 2-4 overwinning voor Coventry City. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Coventry City kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van J. Clarke-Harris. Coventry City vergrootte in de 11e minuut de voorsprong nadat het via een goal van C. Chaplin op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 62e minuut wist Bradford City de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via A. OConnor.

Na 65 minuten werd de voorsprong voor Bradford City vergroot nadat J. Hiwula-Mayifuila de 1-3 wist te scoren. Na 68 minuten spelen wist Coventry City via J. Jones de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door scheidsrechter Ross Joyce. In de 75e minuut scoorde R. McGowan namens Coventry City. Scheidsrechter Ross Joyce besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. In de 78e minuut viel opnieuw een doelpunt. Het was A. OConnor van Bradford City die daarmee de stand op 2-4 zette. In de 80e minuut leek David Ball te scoren voor Bradford City, maar scheidsrechter Ross Joyce besloot het doelpunt af te keuren.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Ross Joyce en eindigde de wedstrijd dus met een 2-4 stand in het voordeel van Coventry City.

LIVE Bradford City - Coventry City 2-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bradford City - Coventry City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Coventry City Doelpunt J. Clarke-Harris met assist van J. Hiwula-Mayifuila Coventry City 0-1
11' Doelpunt Coventry City Doelpunt C. Chaplin Coventry City 0-2
41' Gele kaart Bradford City Gele kaart voor A. OConnor Bradford City
59' Gele kaart Bradford City Gele kaart voor T. Davies Bradford City
62' Doelpunt Bradford City Doelpunt A. OConnor met assist van L. OBrien Bradford City 1-2
65' Doelpunt Bradford City Doelpunt J. Hiwula-Mayifuila met assist van C. Chaplin Bradford City 1-3
65' Gele kaart Coventry City Gele kaart voor T. Bayliss Coventry City
68' Doelpunt Coventry City Doelpunt J. Jones met assist van J. Hiwula-Mayifuila Coventry City
69' Wissel Coventry City Wissel A. Jones voor E. Doyle Coventry City
69' Wissel Bradford City Wissel J. Gibson voor H. Akpan Bradford City
70' Wissel Bradford City Wissel G. Miller voor Bradford City
70' Gele kaart Bradford City Gele kaart voor T. Bayliss L. Thomas Bradford City 1-4
75' Doelpunt Coventry City Doelpunt R. McGowan Coventry City
76' Wissel Coventry City Wissel L. Kelly voor T. Bayliss Coventry City
78' Doelpunt Bradford City Doelpunt A. OConnor Bradford City 2-4
80' Doelpunt Bradford City Doelpunt David Ball met assist van A. Jones Bradford City
88' Gele kaart Bradford City Gele kaart voor G. Miller Bradford City
89' Wissel Coventry City Wissel J. Wright voor Coventry City
90' Gele kaart Coventry City Gele kaart voor J. Shipley L. Thomas Coventry City
93' Gele kaart Coventry City Gele kaart voor L. Kelly Coventry City
Video hoogtepunten en samenvatting Bradford City - Coventry City
Opstellingen Bradford City - Coventry City
De opstellingen van Bradford City en Coventry City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.