Nabeschouwing Bradford City - Walsall (4-0) || League One 2018/2019

Zaterdag 15 december 2018 - 16:00 uur

In de League One 2018/2019 neemt Bradford City het zaterdag 15 december 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Walsall. De wedstrijd wordt gespeeld in The Utilita Energy Stadium in Bradford.

Via de Bradford City - Walsall live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bradford City - Walsall (4-0)

Het League One duel tussen Bradford City en Walsall is onder leiding van scheidsrechter Ben Toner geëindigd in een 4-0 overwinning voor Bradford City. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 34e minuut door P. Caddis, waarmee Bradford City met 1-0 de leiding nam. Bradford City vergrootte in de 52e minuut de voorsprong nadat het via een goal van David Ball op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 61e minuut volgde een derde treffer van Bradford City, waarmee David Ball zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Bradford City in de 83e minuut, nadat E. Doyle de 4-0 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Bradford City.

LIVE Bradford City - Walsall 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bradford City - Walsall teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

34' Doelpunt Bradford City Doelpunt P. Caddis Bradford City 1-0
52' Doelpunt Bradford City Doelpunt David Ball Bradford City 2-0
61' Doelpunt Bradford City Doelpunt David Ball Bradford City 3-0
62' Wissel Walsall Wissel C. Ronan voor K. Morris Walsall
62' Wissel Walsall Wissel M. Ferrier voor J. Gordon Walsall
63' Gele kaart Walsall Gele kaart voor J. Ginnelly Walsall
70' Wissel Bradford City Wissel K. Henry voor H. Akpan Bradford City
75' Wissel Walsall Wissel K. Wilson voor J. Ginnelly Walsall
77' Wissel Bradford City Wissel E. Doyle voor J. Payne Bradford City
83' Doelpunt Bradford City Doelpunt E. Doyle Bradford City 4-0
85' Gele kaart Bradford City Gele kaart voor K. Henry Bradford City
86' Wissel Bradford City Wissel K. Brünker voor G. Miller Bradford City
Video hoogtepunten en samenvatting Bradford City - Walsall
Opstellingen Bradford City - Walsall
De opstellingen van Bradford City en Walsall zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Bradford City - Walsall

Bradford City en Walsall treffen elkaar in de 22e speelronde van de League One van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ben Toner en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Bradford City en Walsall in de League One vond plaats op 1 mei 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 12 duels tussen beide ploegen is Bradford City favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Walsall slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Bradford City 4
Winst Walsall 2
Gelijkspel 6
Totaal 12

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Bradford City op een 24e positie staat, terwijl we Walsall terugvinden op de 10e plaats.