Nabeschouwing Burton Albion - Luton Town (2-1) || League One 2018/2019

Zaterdag 27 april 2019 - 16:00 uur



In de League One 2018/2019 neemt Burton Albion het zaterdag 27 april 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Luton Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Pirelli Stadium in Burton-upon-Trent.

Via de Burton Albion - Luton Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Burton Albion - Luton Town (2-1)

Het League One duel tussen Burton Albion en Luton Town is onder leiding van scheidsrechter Peter Wright geëindigd in een 2-1 overwinning voor Burton Albion. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 30e minuut door J. Collins, waarmee Luton Town met 0-1 de leiding nam. Burton Albion kwam in de 62e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van L. Akins, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 73e minuut zette L. Akins zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Burton Albion de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Peter Wright, waardoor Burton Albion dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Burton Albion - Luton Town
Goals
2
1
Balbezit
58%
42%
Schoten totaal
16
10
Schoten op doel
7
5
Aanvallen
65
62
Gevaarlijke aanvallen
48
36
Corners
7
6
Wissels
2
3
LIVE Burton Albion - Luton Town 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Burton Albion - Luton Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
30' Doelpunt Luton Town Doelpunt J. Collins Luton Town 0-1
62' Doelpunt Burton Albion Doelpunt L. Akins met assist van J. Brayford Burton Albion 1-1
72' Wissel Luton Town Wissel G. Moncur voor K. LuaLua Luton Town
73' Doelpunt Burton Albion Doelpunt L. Akins met assist van J. Brayford Burton Albion 2-1
78' Wissel Luton Town Wissel H. Cornick voor E. Lee Luton Town
79' Wissel Luton Town Wissel J. Cummings voor L. Berry Luton Town
84' Wissel Burton Albion Wissel R. Hutchinson voor S. Fraser Burton Albion
88' Wissel Burton Albion Wissel D. McCrory voor B. Fox Burton Albion
Video hoogtepunten en samenvatting Burton Albion - Luton Town
Opstellingen Burton Albion - Luton Town
De opstellingen van Burton Albion en Luton Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Basiselftal Burton Albion
# Speler Pos.
1 Stephen Bywater K
2 John Brayford V
5 Kyle John McFadzean V
26 Colin Daniel M
23 Stephen Quinn M
22 Kieran Wallace M
12 Ben Fox M
7 Scott Fraser M
16 Marcus Harness M
4 Jamie Allen M
10 Lukas Akins A
Wissels Burton Albion
# Speler Pos.
20 Harry Campbell K
13 Callum Hawkins K
19 Reece Hutchinson V
14 Damien McCrory V
21 Josh Clarke M
15 Alex Bradley M
18 William Miller M
Basiselftal Luton Town
# Speler Pos.
36 James Shea K
5 Sonny Bradley V
6 Matthew Pearson V
7 Jack Stacey M
2 James Justin M
17 Pelly Ruddock Mpanzu M
8 Luke Berry M
25 Kazenga LuaLua M
11 Andrew Shinnie M
10 Elliott Lee A
19 James Collins A
Wissels Luton Town
# Speler Pos.
1 Marek Štěch K
12 Alex Baptiste V
20 George Moncur M
4 Alan McCormack M
14 Harry Cornick A
18 Aaron Anthony Connolly A
23 Jason Cummings A
Voorbeschouwing Burton Albion - Luton Town

Burton Albion en Luton Town treffen elkaar in de 45e speelronde van de League One van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Peter Wright en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Burton Albion en Luton Town in de League One vond plaats op 22 december 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Luton Town. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Luton Town favoriet. 1 keer wist de ploeg van Burton Albion te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Burton Albion. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Burton Albion 0
Winst Luton Town 1
Gelijkspel 0
Totaal 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Burton Albion op een 10e positie staat, terwijl we Luton Town terugvinden op de 1e plaats.

Tags
Burton Albion - Luton Town Opstelling Burton Albion Opstelling Luton Town Live Burton Albion - Luton Town Live Burton Albion - Luton Town kijken Burton Albion - Luton Town kijken Live Burton Albion - Luton Town stream Burton Albion - Luton Town Fox Sports Nabeschouwing Burton Albion - Luton Town Uitslag Burton Albion - Luton Town Statistieken Burton Albion - Luton Town League One 2018/2019 Burton Albion - Luton Town wedden Burton Albion - Luton Town gokken Burton Albion - Luton Town Unibet