Nabeschouwing Coventry City - Rochdale (0-1) || League One 2018/2019

Zaterdag 1 september 2018 - 16:00 uur

In de League One 2018/2019 neemt Coventry City het zaterdag 1 september 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Rochdale. De wedstrijd wordt gespeeld in Ricoh Arena in Coventry.

Via de Coventry City - Rochdale live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Coventry City - Rochdale (0-1)

Het League One duel tussen Coventry City en Rochdale is onder leiding van scheidsrechter Charles Breakspear geëindigd in een 0-1 overwinning voor Rochdale. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 47e minuut door C. Andrew, waarmee Rochdale met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Rochdale dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Rochdale uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE Coventry City - Rochdale 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Coventry City - Rochdale teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

47' Doelpunt Rochdale Doelpunt C. Andrew Rochdale 0-1
57' Gele kaart Rochdale Gele kaart voor Rochdale
Video hoogtepunten en samenvatting Coventry City - Rochdale
Opstellingen Coventry City - Rochdale
De opstellingen van Coventry City en Rochdale zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Coventry City - Rochdale

Coventry City en Rochdale treffen elkaar in de 6e speelronde van de League One van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Charles Breakspear en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Coventry City en Rochdale in de League One vond plaats op 17 april 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Rochdale. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide teams is Rochdale favoriet. 3 keer wist de ploeg van Coventry City te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Coventry City. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Coventry City 1
Winst Rochdale 3
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Coventry City op een 16e positie staat, terwijl we Rochdale terugvinden op de 19e plaats.