Nabeschouwing Fleetwood Town - Bradford City (2-1) || League One 2018/2019

Zaterdag 1 september 2018 - 16:00 uur



In de League One 2018/2019 neemt Fleetwood Town het zaterdag 1 september 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Bradford City. De wedstrijd wordt gespeeld in Highbury Stadium in Fleetwood.

Via de Fleetwood Town - Bradford City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fleetwood Town - Bradford City (2-1)

Het League One duel tussen Fleetwood Town en Bradford City is onder leiding van scheidsrechter Andy Haines geëindigd in een 2-1 overwinning voor Fleetwood Town. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door C. Evans, waarmee Fleetwood Town met 1-0 de leiding nam. Een benutte penalty van E. Doyle in de 23e minuut zorgde er even later voor dat Bradford City weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 42e minuut moest Fleetwood Town verder met een man minder nadat W. Burns een rode kaart had gekregen.

In de 48e minuut was het Fleetwood Town dat op een 2-1 voorsprong kwam na een goal van A. Hunter, die daarmee ook meteen de wedstrijd besliste.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Andy Haines, waardoor Fleetwood Town dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Fleetwood Town - Bradford City
Goals
2
1
Balbezit
50%
50%
Rode kaarten
1
0
Gele kaarten
3
2
Schoten totaal
10
10
Schoten op doel
4
3
Aanvallen
49
59
Gevaarlijke aanvallen
25
35
Corners
3
4
LIVE Fleetwood Town - Bradford City 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fleetwood Town - Bradford City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
12' Doelpunt Fleetwood Town Doelpunt C. Evans Fleetwood Town 1-0
23' Penalty Bradford City Penalty E. Doyle Bradford City 1-1
28' Gele kaart Bradford City Gele kaart voor J. Wright Bradford City
38' Gele kaart Bradford City Gele kaart voor A. OConnor Bradford City
42' Rode kaart Fleetwood Town Rode kaart voor W. Burns Fleetwood Town
48' Doelpunt Fleetwood Town Doelpunt A. Hunter Fleetwood Town 2-1
Video hoogtepunten en samenvatting Fleetwood Town - Bradford City
Opstellingen Fleetwood Town - Bradford City
De opstellingen van Fleetwood Town en Bradford City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Basiselftal Fleetwood Town
# Speler Pos.
1 Alex Cairns K
26 James Husband V
5 Ashley Eastham V
20 Craig Morgan V
2 Lewie Coyle M
4 Jason Holt M
25 Dean Marney M
7 Wes Burns A
17 Paddy Madden A
9 Ched Evans A
22 Ashley Hunter A
Wissels Fleetwood Town
# Speler Pos.
16 Gethin Jones K
6 Tommy Spurr V
29 Nathan Sheron V
38 James Robert Wallace M
14 Chris Long A
27 Harrison Biggins A
10 Conor McAleny A
Basiselftal Bradford City
# Speler Pos.
1 Richard O'Donnell K
15 Kelvin Mellor V
3 Adam Chicksen V
4 Ryan McGowan V
6 Anthony O'Connor V
21 Hope Akpan M
36 Luca Colville M
44 Josh Wright M
12 George Miller M
9 Eoin Doyle A
10 Jack Payne A
Wissels Bradford City
# Speler Pos.
31 George Sykes-Kenworthy K
25 Thomas Poppler-Isherwood V
2 Joe Riley V
23 Connor Wood V
39 M
18 Kai Brünker A
27 Jordan Gibson A
Voorbeschouwing Fleetwood Town - Bradford City

Fleetwood Town en Bradford City treffen elkaar in de 6e speelronde van de League One van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Andy Haines en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Fleetwood Town en Bradford City in de League One vond plaats op 1 januari 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Bradford City. Op basis van de afgelopen 10 duels tussen beide teams is Bradford City favoriet. 5 keer wist de ploeg van Fleetwood Town te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Fleetwood Town. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Fleetwood Town 2
Winst Bradford City 5
Gelijkspel 3
Totaal 10

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Fleetwood Town op een 6e positie staat, terwijl we Bradford City terugvinden op de 13e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Fleetwood Town - Bradford City Opstelling Fleetwood Town Opstelling Bradford City Live Fleetwood Town - Bradford City Live Fleetwood Town - Bradford City kijken Fleetwood Town - Bradford City kijken Live Fleetwood Town - Bradford City stream Fleetwood Town - Bradford City Fox Sports Nabeschouwing Fleetwood Town - Bradford City Uitslag Fleetwood Town - Bradford City Statistieken Fleetwood Town - Bradford City League One 2018/2019 Fleetwood Town - Bradford City wedden Fleetwood Town - Bradford City gokken Fleetwood Town - Bradford City Unibet