Nabeschouwing Peterborough United - Bradford City (1-1) || League One 2018/2019

Zaterdag 17 november 2018 - 16:00 uur

In de League One 2018/2019 neemt Peterborough United het zaterdag 17 november 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Bradford City. De wedstrijd wordt gespeeld in Weston Homes Stadium in Peterborough.

Via de Peterborough United - Bradford City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Peterborough United - Bradford City (1-1)

De League One 2018/2019 wedstrijd tussen Peterborough United en Bradford City geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door A. OConnor, waarmee Bradford City met 0-1 de leiding nam. Peterborough United kwam na 61 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van I. Toney, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Peterborough United - Bradford City 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Peterborough United - Bradford City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Bradford City Doelpunt A. OConnor Bradford City 0-1
21' Gele kaart Bradford City Gele kaart voor H. Akpan Bradford City
26' Gele kaart Bradford City Gele kaart voor P. Caddis Bradford City
46' Wissel Peterborough United Wissel I. Toney voor J. Walker Peterborough United
46' Wissel Peterborough United Wissel S. Dembele voor J. Naismith Peterborough United
54' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor L. Reed Peterborough United
55' Gele kaart Bradford City Gele kaart voor David Ball Bradford City
61' Doelpunt Peterborough United Doelpunt I. Toney Peterborough United 1-1
63' Wissel Bradford City Wissel J. OBrien voor H. Akpan Bradford City
71' Wissel Bradford City Wissel G. Miller voor E. Doyle Bradford City
76' Gele kaart Bradford City Gele kaart voor J. OBrien Bradford City
76' Wissel Peterborough United Wissel J. Cummings voor M. Godden Peterborough United
Video hoogtepunten en samenvatting Peterborough United - Bradford City
Opstellingen Peterborough United - Bradford City
De opstellingen van Peterborough United en Bradford City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Peterborough United - Bradford City

Peterborough United en Bradford City treffen elkaar in de 18e speelronde van de League One van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Scott Oldham en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Peterborough United en Bradford City in de League One vond plaats op 26 december 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Peterborough United. Op basis van de afgelopen 10 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Peterborough United als Bradford City wisten 5 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.

Winst Peterborough United 5
Winst Bradford City 5
Totaal 10

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Peterborough United op een 3e positie staat, terwijl we Bradford City terugvinden op de 24e plaats.