Nabeschouwing Plymouth Argyle - Oxford United (3-0) || League One 2018/2019

Dinsdag 1 januari 2019 - 16:00 uur

In de League One 2018/2019 neemt Plymouth Argyle het dinsdag 1 januari 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Oxford United. De wedstrijd wordt gespeeld in Home Park in Plymouth.

Via de Plymouth Argyle - Oxford United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Plymouth Argyle - Oxford United (3-0)

Het League One duel tussen Plymouth Argyle en Oxford United is onder leiding van scheidsrechter Brett Huxtable geëindigd in een 3-0 overwinning voor Plymouth Argyle. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door A. Sarcevic, waarmee Plymouth Argyle met 1-0 de leiding nam. Plymouth Argyle vergrootte in de 41e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Ruben Lameiras op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 67e minuut volgde een derde treffer van Plymouth Argyle, waarmee Ruben Lameiras zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Brett Huxtable, waardoor Plymouth Argyle dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Plymouth Argyle - Oxford United
3
0
LIVE Plymouth Argyle - Oxford United 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Plymouth Argyle - Oxford United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt Plymouth Argyle Doelpunt A. Sarcevic Plymouth Argyle 1-0
33' Gele kaart Plymouth Argyle Gele kaart voor A. Sarcevic Plymouth Argyle
33' Gele kaart Oxford United Gele kaart voor C. Nelson Oxford United
41' Doelpunt Plymouth Argyle Doelpunt Ruben Lameiras Plymouth Argyle 2-0
46' Wissel Oxford United Wissel J. Mousinho voor L. Garbutt Oxford United
54' Gele kaart Oxford United Gele kaart voor C. Brannagan Oxford United
59' Gele kaart Oxford United Gele kaart voor R. Dickie Oxford United
67' Doelpunt Plymouth Argyle Doelpunt Ruben Lameiras Plymouth Argyle 3-0
78' Gele kaart Plymouth Argyle Gele kaart voor G. Carey Plymouth Argyle
81' Gele kaart Plymouth Argyle Gele kaart voor G. Sawyer Plymouth Argyle
86' Wissel Plymouth Argyle Wissel R. Taylor voor F. Ladapo Plymouth Argyle
89' Wissel Plymouth Argyle Wissel G. Wylde voor G. Carey Plymouth Argyle
92' Wissel Plymouth Argyle Wissel L. Jephcott voor Ruben Lameiras Plymouth Argyle
Video hoogtepunten en samenvatting Plymouth Argyle - Oxford United
Opstellingen Plymouth Argyle - Oxford United
De opstellingen van Plymouth Argyle en Oxford United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.