Nabeschouwing Scunthorpe United - Bradford City (2-3) || League One 2018/2019

Zaterdag 27 april 2019 - 16:00 uur

In de League One 2018/2019 neemt Scunthorpe United het zaterdag 27 april 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Bradford City. De wedstrijd wordt gespeeld in Sands Venue Stadium in Scunthorpe.

Via de Scunthorpe United - Bradford City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Scunthorpe United - Bradford City (2-3)

Het League One duel tussen Scunthorpe United en Bradford City is onder leiding van scheidsrechter Seb Stockbridge geëindigd in een 2-3 overwinning voor Bradford City. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Er gebeurde gelijk al veel in het eerste kwartier. Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Bradford City kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van B. Clarke. Bradford City vergrootte in de 12e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Anderson op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 15e minuut volgde een derde treffer van Bradford City, waarmee E. Doyle zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Na 64 minuten deed K. Wootton iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Scunthorpe United werd verkleind tot 1-3. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Scunthorpe United dat in de 80e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat L. Novak de 2-3 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Seb Stockbridge en eindigde de wedstrijd dus met een 2-3 stand in het voordeel van Bradford City.

LIVE Scunthorpe United - Bradford City 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Scunthorpe United - Bradford City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Bradford City Doelpunt B. Clarke met assist van E. Doyle Bradford City 0-1
12' Doelpunt Bradford City Doelpunt J. Anderson met assist van B. Clarke Bradford City 0-2
15' Doelpunt Bradford City Doelpunt E. Doyle met assist van C. Woods Bradford City 0-3
31' Wissel Scunthorpe United Wissel M. Lund voor F. Ojo Scunthorpe United
46' Wissel Bradford City Wissel L. Colville voor B. Clarke Bradford City
46' Wissel Scunthorpe United Wissel K. Wootton voor K. van Veen Scunthorpe United
53' Gele kaart Bradford City Gele kaart voor L. Colville Bradford City
58' Gele kaart Bradford City Gele kaart voor K. Mellor Bradford City
60' Gele kaart Scunthorpe United Gele kaart voor M. Lund Scunthorpe United
64' Doelpunt Scunthorpe United Doelpunt K. Wootton met assist van J. Morris Scunthorpe United 1-3
74' Wissel Bradford City Wissel P. Caddis voor C. Woods Bradford City
80' Doelpunt Scunthorpe United Doelpunt L. Novak met assist van J. Morris Scunthorpe United 2-3
87' Wissel Scunthorpe United Wissel G. Thomas voor B. Webster Scunthorpe United
Video hoogtepunten en samenvatting Scunthorpe United - Bradford City
Opstellingen Scunthorpe United - Bradford City
De opstellingen van Scunthorpe United en Bradford City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.