Nabeschouwing Southend United - Rochdale (1-2) || League One

Zaterdag 22 december 2018 - 16:00 uur

In de League One neemt Southend United het zaterdag 22 december 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Rochdale. De wedstrijd wordt gespeeld in Roots Hall Stadium in Southend-on-Sea, Essex.

Via de Southend United - Rochdale live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Southend United - Rochdale (1-2)

Het League One duel tussen Southend United en Rochdale is onder leiding van scheidsrechter Neil Hair geëindigd in een 1-2 overwinning voor Rochdale. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 23e minuut door M. Williams, waarmee Rochdale met 0-1 de leiding nam. Southend United kwam in de 81e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van J. White, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 87e minuut zette C. Camps zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Rochdale de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Neil Hair, waardoor Rochdale dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Southend United - Rochdale
Goals
1
2
Balbezit
48%
52%
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
14
13
Schoten op doel
8
4
Aanvallen
66
66
Gevaarlijke aanvallen
52
49
Corners
9
5
Wissels
2
3
LIVE Southend United - Rochdale 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Southend United - Rochdale teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
5' Gele kaart Rochdale Gele kaart voor O. Rathbone Rochdale
23' Doelpunt Rochdale Doelpunt M. Williams Rochdale 0-1
46' Wissel Southend United Wissel S. McCoulsky voor S. McLaughlin Southend United
51' Gele kaart Rochdale Gele kaart voor C. Camps Rochdale
59' Wissel Rochdale Wissel K. Ntlhe voor J. Rafferty Rochdale
66' Wissel Rochdale Wissel D. Perkins voor O. Rathbone Rochdale
66' Wissel Southend United Wissel I. Hutchinson voor L. Hyam Southend United
76' Wissel Rochdale Wissel C. Andrew voor M. Williams Rochdale
81' Doelpunt Southend United Doelpunt J. White Southend United 1-1
87' Doelpunt Rochdale Doelpunt C. Camps Rochdale 1-2
92' Gele kaart Southend United Gele kaart voor T. Dieng Southend United
Opstellingen Southend United - Rochdale
De opstellingen van Southend United en Rochdale zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Basiselftal Southend United
# Speler Pos.
13 Nathan Bishop K
2 Elvis Bwomono V
32 Steven Hendrie V
48 John White V
23 Taylor Moore V
4 Luke Hyam V
8 Timothee Dieng M
18 Sam Mantom M
11 Stephen McLaughlin M
31 Theo Robinson A
10 Simon Cox A
Wissels Southend United
# Speler Pos.
22 Ted Smith K
6 Michael Turner V
20 Michael Klass M
7 Michael Kightly M
36 Isaac Hutchinson M
16 Dru Yearwood M
28 Shawn McCoulsky A
Voorbeschouwing Southend United - Rochdale

Southend United en Rochdale treffen elkaar in de 23e speelronde van de League One van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Neil Hair en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Southend United en Rochdale elkaar treffen in de League One.

Resultaat Aantal
Winst Southend United 0
Winst Rochdale 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Southend United op een 12e positie staat, terwijl we Rochdale terugvinden op de 19e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Southend United - Rochdale Opstelling Southend United Opstelling Rochdale Live Southend United - Rochdale Live Southend United - Rochdale kijken Southend United - Rochdale kijken Live Southend United - Rochdale stream Southend United - Rochdale Fox Sports Nabeschouwing Southend United - Rochdale Uitslag Southend United - Rochdale Statistieken Southend United - Rochdale League One 2018/2019 Southend United - Rochdale wedden Southend United - Rochdale gokken Southend United - Rochdale Unibet