Nabeschouwing Wycombe Wanderers - Oxford United (0-0) || League One 2018/2019

Zaterdag 15 september 2018 - 16:00 uur

In de League One 2018/2019 neemt Wycombe Wanderers het zaterdag 15 september 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Oxford United. De wedstrijd wordt gespeeld in Adams Park in High Wycombe.

Via de Wycombe Wanderers - Oxford United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wycombe Wanderers - Oxford United (0-0)

De League One 2018/2019 wedstrijd tussen Wycombe Wanderers en Oxford United geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Wycombe Wanderers en Oxford United gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Oxford United kreeg flink wat kansen om te scoren, maar ondanks diverse pogingen wilde de bal maar niet in het doel eindigen.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Andy Davies niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Wycombe Wanderers - Oxford United 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wycombe Wanderers - Oxford United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Wissel Wycombe Wanderers Wissel M. Harriman voor A. Stewart Wycombe Wanderers
24' Wissel Oxford United Wissel J. Ruffles voor C. Brannagan Oxford United
61' Wissel Wycombe Wanderers Wissel A. Akinfenwa voor C. Mackail-Smith Wycombe Wanderers
63' Wissel Oxford United Wissel M. Browne voor J. Henry Oxford United
71' Gele kaart Wycombe Wanderers Gele kaart voor J. Jacobson Wycombe Wanderers
71' Gele kaart Oxford United Gele kaart voor Oxford United
76' Gele kaart Wycombe Wanderers Gele kaart voor Sido Jombarti Wycombe Wanderers
79' Gele kaart Oxford United Gele kaart voor S. Baptiste Oxford United
80' Gele kaart Oxford United Gele kaart voor J. Mousinho Oxford United
80' Gele kaart Wycombe Wanderers Gele kaart voor J. McCarthy Wycombe Wanderers
83' Wissel Wycombe Wanderers Wissel P. Cowan-Hall voor R Williams Wycombe Wanderers
85' Gele kaart Wycombe Wanderers Gele kaart voor D. Gape Wycombe Wanderers
Video hoogtepunten en samenvatting Wycombe Wanderers - Oxford United
Opstellingen Wycombe Wanderers - Oxford United
De opstellingen van Wycombe Wanderers en Oxford United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.