Nabeschouwing Wycombe Wanderers - Peterborough United (1-0) || League One 2018/2019

Zaterdag 3 november 2018 - 16:00 uur

In de League One 2018/2019 neemt Wycombe Wanderers het zaterdag 3 november 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Peterborough United. De wedstrijd wordt gespeeld in Adams Park in High Wycombe.

Via de Wycombe Wanderers - Peterborough United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wycombe Wanderers - Peterborough United (1-0)

Het League One duel tussen Wycombe Wanderers en Peterborough United is onder leiding van scheidsrechter Ben Toner geëindigd in een 1-0 overwinning voor Wycombe Wanderers. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 67e minuut door B. Morris, waarmee Wycombe Wanderers met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Peterborough United dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Wycombe Wanderers uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Wycombe Wanderers - Peterborough United 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wycombe Wanderers - Peterborough United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

31' Gele kaart Wycombe Wanderers Gele kaart voor D. Gape Wycombe Wanderers
63' Wissel Peterborough United Wissel J. Cummings voor M. Godden Peterborough United
66' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor R. Tafazolli Peterborough United
67' Doelpunt Wycombe Wanderers Doelpunt B. Morris Wycombe Wanderers 1-0
74' Wissel Peterborough United Wissel M. Maddison voor S. Dembele Peterborough United
79' Wissel Peterborough United Wissel J. Walker voor T. Denton Peterborough United
80' Gele kaart Wycombe Wanderers Gele kaart voor Adam El-Abd Wycombe Wanderers
82' Wissel Wycombe Wanderers Wissel C. Mackail-Smith voor A. Samuel Wycombe Wanderers
88' Wissel Wycombe Wanderers Wissel C. Thompson voor P. Cowan-Hall Wycombe Wanderers
91' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor I. Toney Peterborough United
Video hoogtepunten en samenvatting Wycombe Wanderers - Peterborough United
Opstellingen Wycombe Wanderers - Peterborough United
De opstellingen van Wycombe Wanderers en Peterborough United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.