Nabeschouwing Wycombe Wanderers - Shrewsbury Town (3-2) || League One 2018/2019

Zaterdag 24 november 2018 - 16:00 uur

In de League One 2018/2019 neemt Wycombe Wanderers het zaterdag 24 november 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Shrewsbury Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Adams Park in High Wycombe.

Via de Wycombe Wanderers - Shrewsbury Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wycombe Wanderers - Shrewsbury Town (3-2)

Het League One duel tussen Wycombe Wanderers en Shrewsbury Town is onder leiding van scheidsrechter Andy Haines geëindigd in een 3-2 overwinning voor Wycombe Wanderers. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Shrewsbury Town kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van A. Amadi-Holloway. Wycombe Wanderers kwam in de 11e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Adam El-Abd, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 40e minuut zette J. Jacobson zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Wycombe Wanderers de leiding in de wedstrijd nam.

Na 71 minuten werd de voorsprong voor Wycombe Wanderers vergroot nadat A. Samuel de 3-1 wist te scoren. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Shrewsbury Town dat in de 73e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat F. Okenabirhie de 3-2 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Andy Haines en eindigde de wedstrijd dus met een 3-2 stand in het voordeel van Wycombe Wanderers.

LIVE Wycombe Wanderers - Shrewsbury Town 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wycombe Wanderers - Shrewsbury Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Shrewsbury Town Doelpunt A. Amadi-Holloway Shrewsbury Town 0-1
11' Doelpunt Wycombe Wanderers Doelpunt Adam El-Abd Wycombe Wanderers 1-1
27' Gele kaart Wycombe Wanderers Gele kaart voor Adam El-Abd Wycombe Wanderers
40' Doelpunt Wycombe Wanderers Doelpunt J. Jacobson Wycombe Wanderers 2-1
61' Wissel Shrewsbury Town Wissel Abobaker Eisa voor J. Laurent Shrewsbury Town
61' Wissel Shrewsbury Town Wissel A. Gilliead voor G. Docherty Shrewsbury Town
67' Wissel Wycombe Wanderers Wissel R Williams voor N. Tyson Wycombe Wanderers
71' Doelpunt Wycombe Wanderers Doelpunt A. Samuel Wycombe Wanderers 3-1
73' Doelpunt Shrewsbury Town Doelpunt F. Okenabirhie Shrewsbury Town 3-2
73' Gele kaart Wycombe Wanderers Gele kaart voor D. Stockdale Wycombe Wanderers
83' Wissel Shrewsbury Town Wissel L. John-Lewis voor A. Amadi-Holloway Shrewsbury Town
93' Wissel Wycombe Wanderers Wissel C. Mackail-Smith voor A. Samuel Wycombe Wanderers
98' Wissel Wycombe Wanderers Wissel P. Cowan-Hall voor F. Onyedinma Wycombe Wanderers
Video hoogtepunten en samenvatting Wycombe Wanderers - Shrewsbury Town
Opstellingen Wycombe Wanderers - Shrewsbury Town
De opstellingen van Wycombe Wanderers en Shrewsbury Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.