Nabeschouwing Accrington Stanley - AFC Wimbledon (2-1) || League One 2019/2020

Zaterdag 1 februari 2020 - 16:00 uur

In de League One 2019/2020 neemt Accrington Stanley het zaterdag 1 februari 2020 om 16:00 uur in eigen huis op tegen AFC Wimbledon. De wedstrijd wordt gespeeld in Wham Stadium in Accrington.

Via de Accrington Stanley - AFC Wimbledon live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Accrington Stanley - AFC Wimbledon (2-1)

Het League One duel tussen Accrington Stanley en AFC Wimbledon is onder leiding van scheidsrechter James Oldham geëindigd in een 2-1 overwinning voor Accrington Stanley. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door J. Clark, waarmee Accrington Stanley met 1-0 de leiding nam. Accrington Stanley vergrootte in de 21e minuut de voorsprong nadat het via een goal van D. Charles op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 55e minuut kreeg J. Pritchard van Accrington Stanley voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Accrington Stanley de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

In de 73e minuut was het AFC Wimbledon dat op een 2-1 voorsprong kwam na een goal van J. Pigott, die daarmee ook meteen de wedstrijd besliste.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter James Oldham, waardoor Accrington Stanley dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Accrington Stanley - AFC Wimbledon 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Accrington Stanley - AFC Wimbledon teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt Accrington Stanley Doelpunt J. Clark met assist van J. Pritchard Accrington Stanley 1-0
21' Doelpunt Accrington Stanley Doelpunt D. Charles met assist van C. Johnson Accrington Stanley 2-0
27' Gele kaart Accrington Stanley Gele kaart voor J. Pritchard Accrington Stanley
46' Wissel AFC Wimbledon Wissel P. Osew voor J. Rudoni AFC Wimbledon
55' Tweede gele kaart Accrington Stanley Tweede gele kaart voor J. Pritchard Accrington Stanley
69' Wissel AFC Wimbledon Wissel S. McLoughlin voor A. Wordsworth AFC Wimbledon
73' Doelpunt AFC Wimbledon Doelpunt J. Pigott met assist van C. Reilly AFC Wimbledon 2-1
77' Wissel Accrington Stanley Wissel A. Alese voor J. Maguire Accrington Stanley
78' Wissel Accrington Stanley Wissel O. Zanzala voor S. Diallo Accrington Stanley
80' Wissel AFC Wimbledon Wissel A. Roscrow voor L. ONeil AFC Wimbledon
Video hoogtepunten en samenvatting Accrington Stanley - AFC Wimbledon
Opstellingen Accrington Stanley - AFC Wimbledon
De opstellingen van Accrington Stanley en AFC Wimbledon zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Accrington Stanley gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en AFC Wimbledon zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.