Nabeschouwing Accrington Stanley - AFC Wimbledon (2-1) || League One 2018/2019

Zaterdag 22 september 2018 - 16:00 uur

In de League One 2018/2019 neemt Accrington Stanley het zaterdag 22 september 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen AFC Wimbledon. De wedstrijd wordt gespeeld in Wham Stadium in Accrington.

Via de Accrington Stanley - AFC Wimbledon live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Accrington Stanley - AFC Wimbledon (2-1)

Het League One duel tussen Accrington Stanley en AFC Wimbledon is onder leiding van scheidsrechter Ross Joyce geëindigd in een 2-1 overwinning voor Accrington Stanley. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door B. Kee, waarmee Accrington Stanley met 1-0 de leiding nam. Accrington Stanley vergrootte in de 60e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. McConville op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 64e minuut wist AFC Wimbledon de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via S. Wagstaff. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want AFC Wimbledon kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Ross Joyce, waardoor Accrington Stanley dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Accrington Stanley - AFC Wimbledon 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Accrington Stanley - AFC Wimbledon teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Accrington Stanley Doelpunt B. Kee Accrington Stanley 1-0
46' Wissel AFC Wimbledon Wissel S. Wagstaff voor A. Barcham AFC Wimbledon
60' Doelpunt Accrington Stanley Doelpunt S. McConville Accrington Stanley 2-0
61' Wissel Accrington Stanley Wissel M. Hall voor O. Zanzala Accrington Stanley
63' Wissel AFC Wimbledon Wissel J. Jervis voor M. Pinnock AFC Wimbledon
64' Doelpunt AFC Wimbledon Doelpunt S. Wagstaff AFC Wimbledon 2-1
69' Gele kaart AFC Wimbledon Gele kaart voor T. Watson AFC Wimbledon
72' Gele kaart AFC Wimbledon Gele kaart voor T. Soares AFC Wimbledon
74' Wissel Accrington Stanley Wissel S. Brown voor S. Finley Accrington Stanley
74' Wissel Accrington Stanley Wissel S. Conneely voor D. Barlaser Accrington Stanley
Video hoogtepunten en samenvatting Accrington Stanley - AFC Wimbledon
Opstellingen Accrington Stanley - AFC Wimbledon
De opstellingen van Accrington Stanley en AFC Wimbledon zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.