Nabeschouwing Accrington Stanley - Gillingham (0-2) || League One 2018/2019

Zaterdag 4 augustus 2018 - 16:00 uur

In de League One 2018/2019 neemt Accrington Stanley het zaterdag 4 augustus 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Gillingham. De wedstrijd wordt gespeeld in Wham Stadium in Accrington.

Via de Accrington Stanley - Gillingham live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Accrington Stanley - Gillingham (0-2)

Het League One duel tussen Accrington Stanley en Gillingham is onder leiding van scheidsrechter Anthony Backhouse geëindigd in een 0-2 overwinning voor Gillingham. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 23e minuut door B. Hanlan, waarmee Gillingham met 0-1 de leiding nam. Gillingham vergrootte in de 43e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Parker op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 0-2 stand in het voordeel van Gillingham.

LIVE Accrington Stanley - Gillingham 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Accrington Stanley - Gillingham teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Doelpunt Gillingham Doelpunt B. Hanlan Gillingham 0-1
38' Gele kaart Gillingham Gele kaart voor M. Byrne Gillingham
43' Doelpunt Gillingham Doelpunt J. Parker Gillingham 0-2
47' Gele kaart Accrington Stanley Gele kaart voor J. Clark Accrington Stanley
62' Wissel Accrington Stanley Wissel S. Finley voor C. Johnson Accrington Stanley
68' Gele kaart Accrington Stanley Gele kaart voor R. Sykes Accrington Stanley
70' Wissel Gillingham Wissel T. Eaves voor B. Hanlan Gillingham
82' Wissel Accrington Stanley Wissel O. Zanzala voor K. Jackson Accrington Stanley
Video hoogtepunten en samenvatting Accrington Stanley - Gillingham
Opstellingen Accrington Stanley - Gillingham
De opstellingen van Accrington Stanley en Gillingham zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.