Nabeschouwing Accrington Stanley - Scunthorpe United (1-1) || League One 2018/2019

Zaterdag 1 september 2018 - 16:00 uur

In de League One 2018/2019 neemt Accrington Stanley het zaterdag 1 september 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Scunthorpe United. De wedstrijd wordt gespeeld in Wham Stadium in Accrington.

Via de Accrington Stanley - Scunthorpe United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Accrington Stanley - Scunthorpe United (1-1)

De League One 2018/2019 wedstrijd tussen Accrington Stanley en Scunthorpe United geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 80e minuut door M. Lund, waarmee Scunthorpe United met 0-1 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Accrington Stanley het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 82e minuut was het namelijk S. Conneely die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Accrington Stanley - Scunthorpe United 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Accrington Stanley - Scunthorpe United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

42' Gele kaart Accrington Stanley Gele kaart voor M. Ihiekwe Accrington Stanley
80' Doelpunt Scunthorpe United Doelpunt M. Lund Scunthorpe United 0-1
82' Doelpunt Accrington Stanley Doelpunt S. Conneely Accrington Stanley 1-1
92' Gele kaart Accrington Stanley Gele kaart voor Accrington Stanley
Video hoogtepunten en samenvatting Accrington Stanley - Scunthorpe United
Opstellingen Accrington Stanley - Scunthorpe United
De opstellingen van Accrington Stanley en Scunthorpe United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.