Nabeschouwing Accrington Stanley - Sunderland (0-3) || League One 2018/2019

Woensdag 3 april 2019 - 20:45 uur

In de League One 2018/2019 neemt Accrington Stanley het woensdag 3 april 2019 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Sunderland. De wedstrijd wordt gespeeld in Wham Stadium in Accrington.

Via de Accrington Stanley - Sunderland live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Accrington Stanley - Sunderland (0-3)

Het League One duel tussen Accrington Stanley en Sunderland is onder leiding van scheidsrechter John Brooks geëindigd in een 0-3 overwinning voor Sunderland. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Sunderland kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van A. McGeady. In de 46e minuut was het Sunderland dat via L. Morgan dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter John Brooks. Na de openingstreffer hadden allebei de ploegen nog een aantal mogelijkheden om tot scoren te komen, maar het zou uiteindelijk bij een 0-1 stand blijven waardoor het dus is dat dankzij de overwinning drie punten in de bus mee naar huis neemt.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-3 eindigde in een overwinning voor Sunderland.

LIVE Accrington Stanley - Sunderland 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Accrington Stanley - Sunderland teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Sunderland Doelpunt A. McGeady met assist van T. Flanagan Sunderland 0-1
15' Gele kaart Accrington Stanley Gele kaart voor B. Richards-Everton Accrington Stanley
30' Gele kaart Sunderland Gele kaart voor L. ONien Sunderland
32' Gele kaart Accrington Stanley Gele kaart voor S. Finley Accrington Stanley
48' Wissel Accrington Stanley Wissel W. Grigg voor J. McLaughlin Accrington Stanley 0-2
46' Doelpunt Sunderland Doelpunt L. Morgan met assist van A. McGeady Sunderland
46' Wissel Accrington Stanley Wissel Érico Sousa voor S. Conneely Accrington Stanley
46' Wissel Sunderland Wissel D. Barlaser voor B. Richards-Everton Sunderland
63' Gele kaart Sunderland Gele kaart voor C. Wyke Sunderland
70' Wissel Sunderland Wissel K. Sterling voor W. Grigg Sunderland
75' Gele kaart Accrington Stanley Gele kaart voor M. Hughes Accrington Stanley
79' Doelpunt Sunderland Doelpunt K. Sterling met assist van L. Morgan Sunderland 0-3
83' Wissel Accrington Stanley Wissel S. Brown voor S. Finley Accrington Stanley
86' Gele kaart Accrington Stanley Gele kaart voor B. Kee Accrington Stanley
87' Wissel Sunderland Wissel G. Leadbitter voor C. Wyke Sunderland
Video hoogtepunten en samenvatting Accrington Stanley - Sunderland
Opstellingen Accrington Stanley - Sunderland
De opstellingen van Accrington Stanley en Sunderland zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.