Nabeschouwing Accrington Stanley - Wycombe Wanderers (1-2) || League One 2018/2019

Dinsdag 27 november 2018 - 20:45 uur

In de League One 2018/2019 neemt Accrington Stanley het dinsdag 27 november 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Wycombe Wanderers. De wedstrijd wordt gespeeld in Wham Stadium in Accrington.

Via de Accrington Stanley - Wycombe Wanderers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Accrington Stanley - Wycombe Wanderers (1-2)

Het League One duel tussen Accrington Stanley en Wycombe Wanderers is onder leiding van scheidsrechter Scott Oldham geëindigd in een 1-2 overwinning voor Wycombe Wanderers. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 15e minuut door B. Kee, waarmee Accrington Stanley met 1-0 de leiding nam. Wycombe Wanderers kwam in de 77e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van S. Kashket, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 91e minuut zette A. Samuel zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Wycombe Wanderers de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Scott Oldham, waardoor Wycombe Wanderers dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Accrington Stanley - Wycombe Wanderers 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Accrington Stanley - Wycombe Wanderers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Doelpunt Accrington Stanley Doelpunt B. Kee Accrington Stanley 1-0
44' Gele kaart Accrington Stanley Gele kaart voor S. Finley Accrington Stanley
66' Wissel Wycombe Wanderers Wissel N. Tyson voor N. Freeman Wycombe Wanderers
66' Wissel Wycombe Wanderers Wissel S. Kashket voor C. Mackail-Smith Wycombe Wanderers
71' Gele kaart Accrington Stanley Gele kaart voor M. Hughes Accrington Stanley
75' Wissel Wycombe Wanderers Wissel B. Morris voor C. Thompson Wycombe Wanderers
77' Doelpunt Wycombe Wanderers Doelpunt S. Kashket Wycombe Wanderers 1-1
78' Wissel Accrington Stanley Wissel O. Zanzala voor S. Conneely Accrington Stanley
88' Gele kaart Wycombe Wanderers Gele kaart voor M. Harriman Wycombe Wanderers
91' Doelpunt Wycombe Wanderers Doelpunt A. Samuel Wycombe Wanderers 1-2
Video hoogtepunten en samenvatting Accrington Stanley - Wycombe Wanderers
Opstellingen Accrington Stanley - Wycombe Wanderers
De opstellingen van Accrington Stanley en Wycombe Wanderers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.