Nabeschouwing AFC Wimbledon - Barnsley (1-4) || League One 2018/2019

Zaterdag 19 januari 2019 - 16:00 uur

In de League One 2018/2019 neemt AFC Wimbledon het zaterdag 19 januari 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Barnsley. De wedstrijd wordt gespeeld in Kingsmeadow in Kingston upon Thames.

Via de AFC Wimbledon - Barnsley live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing AFC Wimbledon - Barnsley (1-4)

Het League One duel tussen AFC Wimbledon en Barnsley is onder leiding van scheidsrechter Neil Hair geëindigd in een 1-4 overwinning voor Barnsley. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 19e minuut door C. Woodrow, waarmee Barnsley met 0-1 de leiding nam. AFC Wimbledon kwam in de 36e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van J. Pigott, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 51e minuut zette K. Moore zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Barnsley de leiding in de wedstrijd nam.

Na 65 minuten werd de voorsprong voor Barnsley vergroot nadat M. Thiam de 1-3 wist te scoren. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 90e minuut wist C. McGeehan namens Barnsley de eindstand op het scorebord te zetten: 1-4.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Neil Hair bij een 1-4 eindstand in het voordeel van Barnsley.

LIVE AFC Wimbledon - Barnsley 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd AFC Wimbledon - Barnsley teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Doelpunt Barnsley Doelpunt C. Woodrow Barnsley 0-1
35' Gele kaart Barnsley Gele kaart voor E. Pinnock Barnsley
36' Doelpunt AFC Wimbledon Doelpunt J. Pigott AFC Wimbledon 1-1
42' Wissel Barnsley Wissel K. Dougall voor C. Woodrow Barnsley
51' Doelpunt Barnsley Doelpunt K. Moore Barnsley 1-2
54' Gele kaart Barnsley Gele kaart voor B. Williams Barnsley
59' Gele kaart AFC Wimbledon Gele kaart voor S. Seddon AFC Wimbledon
59' Wissel AFC Wimbledon Wissel D. Connolly voor A. Barcham AFC Wimbledon
65' Doelpunt Barnsley Doelpunt M. Thiam Barnsley 1-3
67' Wissel Barnsley Wissel Dani Pinillos voor B. Williams Barnsley
69' Wissel AFC Wimbledon Wissel A. Wordsworth voor J. Pigott AFC Wimbledon
80' Wissel Barnsley Wissel V. Adeboyejo voor K. Moore Barnsley
81' Gele kaart AFC Wimbledon Gele kaart voor M. Pinnock AFC Wimbledon
90' Doelpunt Barnsley Doelpunt C. McGeehan Barnsley 1-4
Video hoogtepunten en samenvatting AFC Wimbledon - Barnsley
Opstellingen AFC Wimbledon - Barnsley
De opstellingen van AFC Wimbledon en Barnsley zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing AFC Wimbledon - Barnsley

AFC Wimbledon en Barnsley treffen elkaar in de 29e speelronde van de League One van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Neil Hair en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen AFC Wimbledon en Barnsley in de League One vond plaats op 18 augustus 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Winst AFC Wimbledon 0
Winst Barnsley 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel AFC Wimbledon op een 24e positie staat, terwijl we Barnsley terugvinden op de 5e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is hagel.