Nabeschouwing AFC Wimbledon - Blackpool (0-0) || League One 2018/2019

Zaterdag 29 december 2018 - 16:00 uur



In de League One 2018/2019 neemt AFC Wimbledon het zaterdag 29 december 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Blackpool. De wedstrijd wordt gespeeld in Kingsmeadow in Kingston upon Thames.

Via de AFC Wimbledon - Blackpool live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing AFC Wimbledon - Blackpool (0-0)

De League One 2018/2019 wedstrijd tussen AFC Wimbledon en Blackpool geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren AFC Wimbledon en Blackpool gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Blackpool kreeg de meeste kansen op een voorsprong, maar had vandaag niet de scherpte om deze kansen ook daadwerkelijk om te zetten in een doelpunt.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Dean Whitestone niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken AFC Wimbledon - Blackpool
Balbezit
47%
53%
Gele kaarten
2
1
Schoten totaal
9
12
Schoten op doel
1
3
Aanvallen
48
41
Gevaarlijke aanvallen
37
29
Corners
8
6
Wissels
3
3
LIVE AFC Wimbledon - Blackpool 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd AFC Wimbledon - Blackpool teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
57' Wissel AFC Wimbledon Wissel T. Burey voor J. Jervis AFC Wimbledon
61' Gele kaart Blackpool Gele kaart voor M. Bola Blackpool
64' Gele kaart AFC Wimbledon Gele kaart voor K. Appiah AFC Wimbledon
67' Wissel Blackpool Wissel H. Pritchard voor J. OSullivan Blackpool
76' Wissel Blackpool Wissel L. Feeney voor C. Taylor Blackpool
76' Wissel AFC Wimbledon Wissel T. Soares voor A. Hartigan AFC Wimbledon
84' Wissel AFC Wimbledon Wissel T. Sibbick voor T. Watson AFC Wimbledon
86' Gele kaart AFC Wimbledon Gele kaart voor A. Wordsworth AFC Wimbledon
86' Wissel Blackpool Wissel S. Davies voor J. Spearing Blackpool
Video hoogtepunten en samenvatting AFC Wimbledon - Blackpool
Opstellingen AFC Wimbledon - Blackpool
De opstellingen van AFC Wimbledon en Blackpool zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Wissels AFC Wimbledon
# Speler Pos.
24 Joe McDonnell K
12 Tyler Garratt V
20 Toby Sibbick V
30 Paul Kalambayi V
19 Tom Soares M
32 Tyler Burey M
22 Tommy Wood A
Wissels Blackpool
# Speler Pos.
37 Christoffer Mafoumbi K
39 Joe Bunney V
17 Ryan McLaughlin M
14 Harry Pritchard M
24 Liam Feeney M
34 A
26 Steve Davies A
34 Nathan Shaw A
Voorbeschouwing AFC Wimbledon - Blackpool

AFC Wimbledon en Blackpool treffen elkaar in de 25e speelronde van de League One van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Dean Whitestone en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen AFC Wimbledon en Blackpool in de League One vond plaats op 20 oktober 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Blackpool. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is Blackpool favoriet. 2 keer wist de ploeg van AFC Wimbledon te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor AFC Wimbledon. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst AFC Wimbledon 1
Winst Blackpool 2
Gelijkspel 0
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel AFC Wimbledon op een 22e positie staat, terwijl we Blackpool terugvinden op de 8e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
AFC Wimbledon - Blackpool Opstelling AFC Wimbledon Opstelling Blackpool Live AFC Wimbledon - Blackpool Live AFC Wimbledon - Blackpool kijken AFC Wimbledon - Blackpool kijken Live AFC Wimbledon - Blackpool stream AFC Wimbledon - Blackpool Fox Sports Nabeschouwing AFC Wimbledon - Blackpool Uitslag AFC Wimbledon - Blackpool Statistieken AFC Wimbledon - Blackpool League One 2018/2019 AFC Wimbledon - Blackpool wedden AFC Wimbledon - Blackpool gokken AFC Wimbledon - Blackpool Unibet