Nabeschouwing AFC Wimbledon - Charlton Athletic (1-2) || League One 2018/2019

Zaterdag 23 februari 2019 - 16:00 uur

In de League One 2018/2019 neemt AFC Wimbledon het zaterdag 23 februari 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Charlton Athletic. De wedstrijd wordt gespeeld in Kingsmeadow in Kingston upon Thames.

Via de AFC Wimbledon - Charlton Athletic live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing AFC Wimbledon - Charlton Athletic (1-2)

Het League One duel tussen AFC Wimbledon en Charlton Athletic is onder leiding van scheidsrechter Chris Kavanagh geëindigd in een 1-2 overwinning voor Charlton Athletic. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 24e minuut door M. Folivi, waarmee AFC Wimbledon met 1-0 de leiding nam. Charlton Athletic kwam in de 51e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van N. Sarr, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 91e minuut zette Vetokele zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Charlton Athletic de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Chris Kavanagh, waardoor Charlton Athletic dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE AFC Wimbledon - Charlton Athletic 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd AFC Wimbledon - Charlton Athletic teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Gele kaart Charlton Athletic Gele kaart voor M. Marshall Charlton Athletic
24' Doelpunt AFC Wimbledon Doelpunt M. Folivi AFC Wimbledon 1-0
50' Gele kaart AFC Wimbledon Gele kaart voor T. Thomas AFC Wimbledon
51' Doelpunt Charlton Athletic Doelpunt N. Sarr Charlton Athletic 1-1
53' Gele kaart Charlton Athletic Gele kaart voor N. Sarr Charlton Athletic
61' Wissel Charlton Athletic Wissel T. Fosu voor M. Marshall Charlton Athletic
63' Wissel AFC Wimbledon Wissel S. McLoughlin voor A. Hartigan AFC Wimbledon
69' Gele kaart AFC Wimbledon Gele kaart voor T. Sibbick AFC Wimbledon
70' Wissel AFC Wimbledon Wissel J. Hanson voor M. Folivi AFC Wimbledon
79' Wissel Charlton Athletic Wissel Vetokele voor G. Lapslie Charlton Athletic
80' Wissel AFC Wimbledon Wissel A. Barcham voor A. Wordsworth AFC Wimbledon
85' Wissel Charlton Athletic Wissel A. Dijksteel voor C. Solly Charlton Athletic
91' Doelpunt Charlton Athletic Doelpunt Vetokele Charlton Athletic 1-2
92' Gele kaart AFC Wimbledon Gele kaart voor S. Seddon AFC Wimbledon
94' Gele kaart Charlton Athletic Gele kaart voor J. Williams Charlton Athletic
Video hoogtepunten en samenvatting AFC Wimbledon - Charlton Athletic
Opstellingen AFC Wimbledon - Charlton Athletic
De opstellingen van AFC Wimbledon en Charlton Athletic zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.