Nabeschouwing AFC Wimbledon - Luton Town (0-2) || League One 2018/2019

Zaterdag 27 oktober 2018 - 16:00 uur

In de League One 2018/2019 neemt AFC Wimbledon het zaterdag 27 oktober 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Luton Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Kingsmeadow in Kingston upon Thames.

Via de AFC Wimbledon - Luton Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing AFC Wimbledon - Luton Town (0-2)

Het League One duel tussen AFC Wimbledon en Luton Town is onder leiding van scheidsrechter Andy Davies geëindigd in een 0-2 overwinning voor Luton Town. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 61e minuut door P. Ruddock, waarmee Luton Town met 0-1 de leiding nam. De eerste goal viel pas in de tweede helft, na 61 minuten was het P. Ruddock die Luton Town op een 0-1 voorsprong zette. Een penalty in de 67e minuut was de ideale kans voor Luton Town om te scoren. D. Hylton was degene die van 11 meter schoot maar de kans niet wist te verzilveren, waardoor de stand 0-1 bleef.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 0-2 winst voor Luton Town.

LIVE AFC Wimbledon - Luton Town 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd AFC Wimbledon - Luton Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

61' Doelpunt Luton Town Doelpunt P. Ruddock met assist van A. Shinnie Luton Town 0-1
61' Doelpunt Luton Town Doelpunt P. Ruddock Luton Town 0-1
65' Wissel AFC Wimbledon Wissel M. Pinnock voor B. Purrington AFC Wimbledon
65' Wissel AFC Wimbledon Wissel J. Pigott voor K. Appiah AFC Wimbledon
67' Penalty gemist Luton Town Penalty gemist D. Hylton Luton Town
80' Doelpunt Luton Town Doelpunt E. Lee met assist van J. Collins Luton Town 0-2
80' Doelpunt Luton Town Doelpunt E. Lee Luton Town 0-2
84' Wissel Luton Town Wissel A. Sheehan voor E. Lee Luton Town
Video hoogtepunten en samenvatting AFC Wimbledon - Luton Town
Opstellingen AFC Wimbledon - Luton Town
De opstellingen van AFC Wimbledon en Luton Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.