Nabeschouwing AFC Wimbledon - Peterborough United (1-0) || League One 2018/2019

Dinsdag 12 maart 2019 - 20:45 uur

In de League One 2018/2019 neemt AFC Wimbledon het dinsdag 12 maart 2019 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Peterborough United. De wedstrijd wordt gespeeld in Kingsmeadow in Kingston upon Thames.

Via de AFC Wimbledon - Peterborough United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing AFC Wimbledon - Peterborough United (1-0)

Het League One duel tussen AFC Wimbledon en Peterborough United is onder leiding van scheidsrechter Oliver Yates geëindigd in een 1-0 overwinning voor AFC Wimbledon. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor R. Bennett in de 85e minuut, waardoor Peterborough United met een man minder kwam te staan. Een penalty zorgde er later in de 87e minuut voor dat AFC Wimbledon via J. Pigott op 1-0 kwam te staan.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Oliver Yates, waardoor AFC Wimbledon de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

LIVE AFC Wimbledon - Peterborough United 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd AFC Wimbledon - Peterborough United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

65' Wissel AFC Wimbledon Wissel D. Connolly voor M. Folivi AFC Wimbledon
66' Wissel AFC Wimbledon Wissel J. Hanson voor S. Wagstaff AFC Wimbledon
74' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor M. Maddison Peterborough United
76' Gele kaart AFC Wimbledon Gele kaart voor T. Sibbick AFC Wimbledon
77' Wissel Peterborough United Wissel K. Dempsey voor C. Cooke Peterborough United
80' Wissel AFC Wimbledon Wissel S. McLoughlin voor A. Hartigan AFC Wimbledon
82' Wissel Peterborough United Wissel L. Tomlin voor M. Godden Peterborough United
85' Rode kaart Peterborough United Rode kaart voor R. Bennett Peterborough United
86' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor D. Lafferty Peterborough United
87' Penalty AFC Wimbledon Penalty J. Pigott AFC Wimbledon 1-0
93' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor L. Reed Peterborough United
Video hoogtepunten en samenvatting AFC Wimbledon - Peterborough United
Opstellingen AFC Wimbledon - Peterborough United
De opstellingen van AFC Wimbledon en Peterborough United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing AFC Wimbledon - Peterborough United

AFC Wimbledon en Peterborough United treffen elkaar in de 37e speelronde van de League One van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Oliver Yates en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen AFC Wimbledon en Peterborough United in de League One vond plaats op 27 november 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Peterborough United. Op basis van de afgelopen 5 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel AFC Wimbledon als Peterborough United wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 3 keer in een gelijkspel.

Winst AFC Wimbledon 1
Winst Peterborough United 1
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel AFC Wimbledon op een 24e positie staat, terwijl we Peterborough United terugvinden op de 7e plaats.