Nabeschouwing AFC Wimbledon - Scunthorpe United (2-3) || League One 2018/2019

Zaterdag 15 september 2018 - 16:00 uur

In de League One 2018/2019 neemt AFC Wimbledon het zaterdag 15 september 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Scunthorpe United. De wedstrijd wordt gespeeld in Kingsmeadow in Kingston upon Thames.

Via de AFC Wimbledon - Scunthorpe United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing AFC Wimbledon - Scunthorpe United (2-3)

Het League One duel tussen AFC Wimbledon en Scunthorpe United is onder leiding van scheidsrechter Charles Breakspear geëindigd in een 2-3 overwinning voor Scunthorpe United. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door J. Morris, waarmee Scunthorpe United met 0-1 de leiding nam. Scunthorpe United vergrootte in de 32e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Morris op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 50e minuut wist AFC Wimbledon de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via L. Trotter.

Na 52 minuten werd de voorsprong voor Scunthorpe United vergroot nadat I. Ugbo de 1-3 wist te scoren. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk AFC Wimbledon dat in de 55e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat K. Appiah de 2-3 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Charles Breakspear en eindigde de wedstrijd dus met een 2-3 stand in het voordeel van Scunthorpe United.

LIVE AFC Wimbledon - Scunthorpe United 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd AFC Wimbledon - Scunthorpe United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt Scunthorpe United Doelpunt J. Morris Scunthorpe United 0-1
31' Wissel Scunthorpe United Wissel L. Butroid voor C. Borthwick-Jackson Scunthorpe United
32' Doelpunt Scunthorpe United Doelpunt J. Morris Scunthorpe United 0-2
50' Doelpunt AFC Wimbledon Doelpunt L. Trotter AFC Wimbledon 1-2
52' Doelpunt Scunthorpe United Doelpunt I. Ugbo Scunthorpe United 1-3
55' Doelpunt AFC Wimbledon Doelpunt K. Appiah AFC Wimbledon 2-3
63' Wissel AFC Wimbledon Wissel M. Pinnock voor A. Barcham AFC Wimbledon
66' Wissel Scunthorpe United Wissel A. Dales voor R. Colclough Scunthorpe United
67' Wissel AFC Wimbledon Wissel J. Jervis voor S. Wagstaff AFC Wimbledon
75' Gele kaart Scunthorpe United Gele kaart voor L. Butroid Scunthorpe United
76' Wissel Scunthorpe United Wissel S. Humphrys voor I. Ugbo Scunthorpe United
79' Gele kaart Scunthorpe United Gele kaart voor M. Lund Scunthorpe United
93' Wissel AFC Wimbledon Wissel T. Sibbick voor T. Watson AFC Wimbledon
96' Gele kaart Scunthorpe United Gele kaart voor A. Dales Scunthorpe United
Video hoogtepunten en samenvatting AFC Wimbledon - Scunthorpe United
Opstellingen AFC Wimbledon - Scunthorpe United
De opstellingen van AFC Wimbledon en Scunthorpe United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.