Nabeschouwing Barnsley - AFC Wimbledon (0-0) || League One 2018/2019

Zaterdag 18 augustus 2018 - 16:00 uur



In de League One 2018/2019 neemt Barnsley het zaterdag 18 augustus 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen AFC Wimbledon. De wedstrijd wordt gespeeld in Oakwell Stadium in Barnsley.

Via de Barnsley - AFC Wimbledon live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Barnsley - AFC Wimbledon (0-0)

De League One 2018/2019 wedstrijd tussen Barnsley en AFC Wimbledon geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Barnsley en AFC Wimbledon gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. AFC Wimbledon kreeg de meeste kansen op een voorsprong, maar had vandaag niet de scherpte om deze kansen ook daadwerkelijk om te zetten in een doelpunt.

Wedstrijdstatistieken Barnsley - AFC Wimbledon
Balbezit
58%
42%
Schoten totaal
11
5
Schoten op doel
1
3
Aanvallen
74
70
Gevaarlijke aanvallen
50
38
Corners
5
2
LIVE Barnsley - AFC Wimbledon 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Barnsley - AFC Wimbledon teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Barnsley - AFC Wimbledon
Opstellingen Barnsley - AFC Wimbledon
De opstellingen van Barnsley en AFC Wimbledon zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Wissels AFC Wimbledon
# Speler Pos.
24 Joe McDonnell K
26 Rodney McDonald V
12 Tyler Garratt V
20 Toby Sibbick V
40 Anthony Wordsworth M
39 Joe Pigott A
11 Mitchell Pinnock A
Voorbeschouwing Barnsley - AFC Wimbledon

Barnsley en AFC Wimbledon treffen elkaar in de 3e speelronde van de League One van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Martin Coy en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Barnsley en AFC Wimbledon elkaar treffen in de League One.

Resultaat Aantal
Winst Barnsley 0
Winst AFC Wimbledon 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Barnsley op een 1e positie staat, terwijl we AFC Wimbledon terugvinden op de 9e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Barnsley - AFC Wimbledon Opstelling Barnsley Opstelling AFC Wimbledon Live Barnsley - AFC Wimbledon Live Barnsley - AFC Wimbledon kijken Barnsley - AFC Wimbledon kijken Live Barnsley - AFC Wimbledon stream Barnsley - AFC Wimbledon Fox Sports Nabeschouwing Barnsley - AFC Wimbledon Uitslag Barnsley - AFC Wimbledon Statistieken Barnsley - AFC Wimbledon League One 2018/2019 Barnsley - AFC Wimbledon wedden Barnsley - AFC Wimbledon gokken Barnsley - AFC Wimbledon Unibet