Nabeschouwing Barnsley - Bradford City (3-0) || League One 2018/2019

Zaterdag 12 januari 2019 - 16:00 uur

In de League One 2018/2019 neemt Barnsley het zaterdag 12 januari 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Bradford City. De wedstrijd wordt gespeeld in Oakwell Stadium in Barnsley.

Via de Barnsley - Bradford City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Barnsley - Bradford City (3-0)

Het League One duel tussen Barnsley en Bradford City is onder leiding van scheidsrechter Jeremy Simpson geëindigd in een 3-0 overwinning voor Barnsley. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 28e minuut door J. Brownell, waarmee Barnsley met 1-0 de leiding nam. Barnsley vergrootte in de 38e minuut de voorsprong nadat het via een goal van K. Moore op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 89e minuut moest Bradford City verder met een man minder nadat A. Chicksen een rode kaart had gekregen.

In de 92e minuut volgde een derde treffer van Barnsley, waarmee A. Mowatt zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Jeremy Simpson, waardoor Barnsley dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Barnsley - Bradford City 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Barnsley - Bradford City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Doelpunt Barnsley Doelpunt J. Brownell Barnsley 1-0
35' Gele kaart Barnsley Gele kaart voor C. McGeehan Barnsley
38' Doelpunt Barnsley Doelpunt K. Moore Barnsley 2-0
46' Wissel Bradford City Wissel G. Miller voor P. OConnor Bradford City
58' Gele kaart Barnsley Gele kaart voor L. Lindsay Barnsley
68' Gele kaart Barnsley Gele kaart voor J. Brownell Barnsley
70' Wissel Barnsley Wissel M. Bähre voor C. Woodrow Barnsley
70' Wissel Bradford City Wissel H. Akpan voor P. Caddis Bradford City
72' Gele kaart Bradford City Gele kaart voor J. Payne Bradford City
79' Gele kaart Bradford City Gele kaart voor R. McGowan Bradford City
81' Gele kaart Barnsley Gele kaart voor A. Mowatt Barnsley
81' Wissel Barnsley Wissel V. Adeboyejo voor K. Moore Barnsley
84' Wissel Bradford City Wissel C. Wood voor J. Payne Bradford City
86' Wissel Barnsley Wissel G. Moncur voor M. Thiam Barnsley
89' Rode kaart Bradford City Rode kaart voor A. Chicksen Bradford City
92' Doelpunt Barnsley Doelpunt A. Mowatt Barnsley 3-0
Video hoogtepunten en samenvatting Barnsley - Bradford City
Opstellingen Barnsley - Bradford City
De opstellingen van Barnsley en Bradford City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.