Nabeschouwing Barnsley - Bristol Rovers (1-0) || League One 2018/2019

Zaterdag 27 oktober 2018 - 16:00 uur

In de League One 2018/2019 neemt Barnsley het zaterdag 27 oktober 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Bristol Rovers. De wedstrijd wordt gespeeld in Oakwell Stadium in Barnsley.

Via de Barnsley - Bristol Rovers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Barnsley - Bristol Rovers (1-0)

Het League One duel tussen Barnsley en Bristol Rovers is onder leiding van scheidsrechter Anthony Backhouse geëindigd in een 1-0 overwinning voor Barnsley. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door A. Mowatt, waarmee Barnsley met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Barnsley dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Barnsley.

LIVE Barnsley - Bristol Rovers 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Barnsley - Bristol Rovers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Barnsley Doelpunt A. Mowatt Barnsley 1-0
39' Gele kaart Barnsley Gele kaart voor G. Moncur Barnsley
46' Gele kaart Barnsley Gele kaart voor A. Mowatt Barnsley
64' Wissel Bristol Rovers Wissel A. Rodman voor O. Clarke Bristol Rovers
64' Wissel Bristol Rovers Wissel K. Bennett voor D. Leadbitter Bristol Rovers
65' Wissel Bristol Rovers Wissel S. Matthews voor G. Reilly Bristol Rovers
66' Wissel Barnsley Wissel M. Thiam voor G. Moncur Barnsley
75' Wissel Barnsley Wissel J. Brownell voor K. Moore Barnsley
79' Gele kaart Bristol Rovers Gele kaart voor M. Kelly Bristol Rovers
84' Wissel Barnsley Wissel R. Hedges voor M. Bähre Barnsley
90' Gele kaart Barnsley Gele kaart voor A. Davies Barnsley
Video hoogtepunten en samenvatting Barnsley - Bristol Rovers
Opstellingen Barnsley - Bristol Rovers
De opstellingen van Barnsley en Bristol Rovers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.