Nabeschouwing Barnsley - Plymouth Argyle (1-1) || League One 2018/2019

Dinsdag 2 oktober 2018 - 20:45 uur

In de League One 2018/2019 neemt Barnsley het dinsdag 2 oktober 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Plymouth Argyle. De wedstrijd wordt gespeeld in Oakwell Stadium in Barnsley.

Via de Barnsley - Plymouth Argyle live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Barnsley - Plymouth Argyle (1-1)

De League One 2018/2019 wedstrijd tussen Barnsley en Plymouth Argyle geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door A. Mowatt, waarmee Barnsley met 1-0 de leiding nam. Plymouth Argyle kwam na 39 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van Ruben Lameiras, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

LIVE Barnsley - Plymouth Argyle 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Barnsley - Plymouth Argyle teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Barnsley Doelpunt A. Mowatt Barnsley 1-0
12' Gele kaart Plymouth Argyle Gele kaart voor S. OKeefe Plymouth Argyle
35' Gele kaart Barnsley Gele kaart voor Dani Pinillos Barnsley
39' Doelpunt Plymouth Argyle Doelpunt Ruben Lameiras Plymouth Argyle 1-1
41' Wissel Barnsley Wissel B. Potts voor Dani Pinillos Barnsley
44' Gele kaart Barnsley Gele kaart voor K. Dougall Barnsley
59' Wissel Barnsley Wissel M. Bähre voor V. Adeboyejo Barnsley
72' Gele kaart Plymouth Argyle Gele kaart voor G. Carey Plymouth Argyle
75' Gele kaart Barnsley Gele kaart voor R. Hedges Barnsley
85' Wissel Plymouth Argyle Wissel G. Wylde voor Ruben Lameiras Plymouth Argyle
85' Wissel Barnsley Wissel G. Moncur voor M. Thiam Barnsley
91' Gele kaart Plymouth Argyle Gele kaart voor A. Smith-Brown Plymouth Argyle
Video hoogtepunten en samenvatting Barnsley - Plymouth Argyle
Opstellingen Barnsley - Plymouth Argyle
De opstellingen van Barnsley en Plymouth Argyle zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.