Nabeschouwing Barnsley - Rochdale (2-1) || League One 2018/2019

Zaterdag 26 januari 2019 - 16:00 uur



In de League One 2018/2019 neemt Barnsley het zaterdag 26 januari 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Rochdale. De wedstrijd wordt gespeeld in Oakwell Stadium in Barnsley.

Via de Barnsley - Rochdale live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Barnsley - Rochdale (2-1)

Het League One duel tussen Barnsley en Rochdale is onder leiding van scheidsrechter Alan Young geëindigd in een 2-1 overwinning voor Barnsley. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 49e minuut door I. Henderson, waarmee Rochdale met 0-1 de leiding nam. Barnsley kwam in de 54e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van K. Moore, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 75e minuut zette C. Woodrow zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Barnsley de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Alan Young, waardoor Barnsley dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Barnsley - Rochdale
Goals
2
1
Balbezit
56%
44%
Gele kaarten
2
3
Schoten totaal
17
11
Schoten op doel
5
4
Aanvallen
78
73
Gevaarlijke aanvallen
51
31
Corners
2
6
Wissels
3
3
LIVE Barnsley - Rochdale 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Barnsley - Rochdale teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
46' Wissel Barnsley Wissel K. Dougall voor M. Thiam Barnsley
47' Gele kaart Rochdale Gele kaart voor R. Delaney Rochdale
49' Doelpunt Rochdale Doelpunt I. Henderson Rochdale 0-1
54' Doelpunt Barnsley Doelpunt K. Moore Barnsley 1-1
57' Gele kaart Barnsley Gele kaart voor K. Dougall Barnsley
68' Gele kaart Rochdale Gele kaart voor S. Dooley Rochdale
75' Doelpunt Barnsley Doelpunt C. Woodrow Barnsley 2-1
76' Wissel Rochdale Wissel L. Matheson voor R. McLaughlin Rochdale
78' Wissel Barnsley Wissel J. Green voor K. Moore Barnsley
81' Wissel Rochdale Wissel A. Wilbraham voor C. Camps Rochdale
82' Wissel Rochdale Wissel B. Inman voor C. Andrew Rochdale
83' Gele kaart Barnsley Gele kaart voor A. Davies Barnsley
90' Wissel Barnsley Wissel V. Adeboyejo voor C. Woodrow Barnsley
95' Gele kaart Rochdale Gele kaart voor E. Ebanks-Landell Rochdale
Video hoogtepunten en samenvatting Barnsley - Rochdale
Opstellingen Barnsley - Rochdale
De opstellingen van Barnsley en Rochdale zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Basiselftal Rochdale
# Speler Pos.
1 Josh Lillis K
5 Ryan Delaney V
4 Jim McNulty V
6 Ethan Ebanks-Landell V
2 M
27 Ethan Hamilton M
7 Stephen Dooley M
10 Callum Camps M
23 Rory Holden A
9 Calvin Andrew A
40 Ian Henderson A
Voorbeschouwing Barnsley - Rochdale

Barnsley en Rochdale treffen elkaar in de 30e speelronde van de League One van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alan Young en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Barnsley en Rochdale in de League One vond plaats op 21 augustus 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Barnsley. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide ploegen is Barnsley favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Rochdale slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Barnsley 4
Winst Rochdale 1
Gelijkspel 0
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Barnsley op een 5e positie staat, terwijl we Rochdale terugvinden op de 20e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is motregen.

Tags
Barnsley - Rochdale Opstelling Barnsley Opstelling Rochdale Live Barnsley - Rochdale Live Barnsley - Rochdale kijken Barnsley - Rochdale kijken Live Barnsley - Rochdale stream Barnsley - Rochdale Fox Sports Nabeschouwing Barnsley - Rochdale Uitslag Barnsley - Rochdale Statistieken Barnsley - Rochdale League One 2018/2019 Barnsley - Rochdale wedden Barnsley - Rochdale gokken Barnsley - Rochdale Unibet