Nabeschouwing Barnsley - Walsall (1-1) || League One 2018/2019

Zaterdag 8 september 2018 - 16:00 uur

In de League One 2018/2019 neemt Barnsley het zaterdag 8 september 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Walsall. De wedstrijd wordt gespeeld in Oakwell Stadium in Barnsley.

Via de Barnsley - Walsall live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Barnsley - Walsall (1-1)

De League One 2018/2019 wedstrijd tussen Barnsley en Walsall geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 55e minuut door V. Adeboyejo, waarmee Barnsley met 1-0 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Walsall het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 88e minuut was het namelijk A. Cook die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Barnsley - Walsall 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Barnsley - Walsall teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Wissel Barnsley Wissel V. Adeboyejo voor C. McGeehan Barnsley
55' Doelpunt Barnsley Doelpunt V. Adeboyejo Barnsley 1-0
62' Gele kaart Walsall Gele kaart voor I. Osbourne Walsall
81' Wissel Walsall Wissel A. Cook voor J. Ginnelly Walsall
85' Wissel Walsall Wissel K. Morris voor J. Gordon Walsall
88' Doelpunt Walsall Doelpunt A. Cook met assist van G. Dobson Walsall 1-1
93' Gele kaart Walsall Gele kaart voor K. Morris Walsall
Video hoogtepunten en samenvatting Barnsley - Walsall
Opstellingen Barnsley - Walsall
De opstellingen van Barnsley en Walsall zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Barnsley - Walsall

Barnsley en Walsall treffen elkaar in de 7e speelronde van de League One van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Craig Hicks en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Barnsley en Walsall in de League One vond plaats op 19 mei 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Barnsley. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide ploegen is Barnsley favoriet. De thuisploeg wist 6 keer te winnen, terwijl Walsall slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Barnsley 6
Winst Walsall 2
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Barnsley op een 3e positie staat, terwijl we Walsall terugvinden op de 5e plaats.