Nabeschouwing Barnsley - Wycombe Wanderers (2-1) || League One 2018/2019

Zaterdag 16 februari 2019 - 16:00 uur



In de League One 2018/2019 neemt Barnsley het zaterdag 16 februari 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Wycombe Wanderers. De wedstrijd wordt gespeeld in Oakwell Stadium in Barnsley.

Via de Barnsley - Wycombe Wanderers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Barnsley - Wycombe Wanderers (2-1)

Het League One duel tussen Barnsley en Wycombe Wanderers is onder leiding van scheidsrechter Matt Donohue geëindigd in een 2-1 overwinning voor Barnsley. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 13 minuten. C. Woodrow maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Barnsley vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Barnsley vergrootte in de 64e minuut de voorsprong nadat het via een goal van C. Woodrow op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 95e minuut moest Wycombe Wanderers verder met een man minder nadat Adam El-Abd een rode kaart had gekregen.

De wedstrijd leek uiteindelijk in een gelijkspel te gaan eindigen, totdat J. Jacobson namens Wycombe Wanderers in de 100e minuut toch nog de winnende treffer wist te maken en de stand op 2-1 zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Matt Donohue, waardoor Barnsley dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Barnsley - Wycombe Wanderers
Goals
2
1
Balbezit
55%
45%
Rode kaarten
0
1
Gele kaarten
1
4
Schoten totaal
16
8
Schoten op doel
7
4
Aanvallen
69
69
Gevaarlijke aanvallen
38
46
Corners
9
6
Wissels
3
3
LIVE Barnsley - Wycombe Wanderers 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Barnsley - Wycombe Wanderers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
13' Penalty Barnsley Penalty C. Woodrow Barnsley 1-0
61' Wissel Wycombe Wanderers Wissel N. Tyson voor L. Bolton Wycombe Wanderers
63' Wissel Barnsley Wissel R. Hedges voor M. Thiam Barnsley
64' Doelpunt Barnsley Doelpunt C. Woodrow Barnsley 2-0
67' Wissel Wycombe Wanderers Wissel S. Kashket voor P. Cowan-Hall Wycombe Wanderers
67' Wissel Wycombe Wanderers Wissel A. Akinfenwa voor N. Freeman Wycombe Wanderers
81' Gele kaart Wycombe Wanderers Gele kaart voor N. Tyson Wycombe Wanderers
83' Gele kaart Wycombe Wanderers Gele kaart voor Sido Jombarti Wycombe Wanderers
86' Wissel Barnsley Wissel V. Adeboyejo voor M. Bähre Barnsley
87' Wissel Barnsley Wissel K. Dougall voor A. Mowatt Barnsley
94' Gele kaart Wycombe Wanderers Gele kaart voor J. McCarthy Wycombe Wanderers
94' Gele kaart Barnsley Gele kaart voor C. McGeehan Barnsley
95' Rode kaart Wycombe Wanderers Rode kaart voor Adam El-Abd Wycombe Wanderers
97' Gele kaart Wycombe Wanderers Gele kaart voor J. Jacobson Wycombe Wanderers
100' Doelpunt Wycombe Wanderers Doelpunt J. Jacobson Wycombe Wanderers 2-1
Video hoogtepunten en samenvatting Barnsley - Wycombe Wanderers
Opstellingen Barnsley - Wycombe Wanderers
De opstellingen van Barnsley en Wycombe Wanderers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Basiselftal Wycombe Wanderers
# Speler Pos.
1 Ryan Allsop K
2 Sido Jombarti V
3 Joe Jacobson V
6 Adam Mohamad El-Abd V
26 Jason McCarthy V
17 Luke Bolton M
22 Nicholas Freeman M
4 Dominic Gape M
17 M
18 Curtis Thompson M
12 Paris Cowan-Hall A
25 Alex Samuel A
Wissels Wycombe Wanderers
# Speler Pos.
13 Cameron Yates K
5 Anthony Stewart V
8 Marcus Bean M
11 Scott Kashket M
10 Matt Bloomfield M
20 Adebayo Akinfenwa A
23 Nathan Tyson A
Voorbeschouwing Barnsley - Wycombe Wanderers

Barnsley en Wycombe Wanderers treffen elkaar in de 33e speelronde van de League One van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Matt Donohue en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Barnsley en Wycombe Wanderers in de League One vond plaats op 8 december 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Wycombe Wanderers. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Wycombe Wanderers favoriet. 1 keer wist de ploeg van Barnsley te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Barnsley. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Barnsley 0
Winst Wycombe Wanderers 1
Gelijkspel 0
Totaal 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Barnsley op een 2e positie staat, terwijl we Wycombe Wanderers terugvinden op de 10e plaats.

Tags
Barnsley - Wycombe Wanderers Opstelling Barnsley Opstelling Wycombe Wanderers Live Barnsley - Wycombe Wanderers Live Barnsley - Wycombe Wanderers kijken Barnsley - Wycombe Wanderers kijken Live Barnsley - Wycombe Wanderers stream Barnsley - Wycombe Wanderers Fox Sports Nabeschouwing Barnsley - Wycombe Wanderers Uitslag Barnsley - Wycombe Wanderers Statistieken Barnsley - Wycombe Wanderers League One 2018/2019 Barnsley - Wycombe Wanderers wedden Barnsley - Wycombe Wanderers gokken Barnsley - Wycombe Wanderers Unibet