Nabeschouwing Blackpool - Burton Albion (3-0) || League One 2018/2019

Zaterdag 24 november 2018 - 16:00 uur

In de League One 2018/2019 neemt Blackpool het zaterdag 24 november 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Burton Albion. De wedstrijd wordt gespeeld in Bloomfield Road in Blackpool, Lancashire.

Via de Blackpool - Burton Albion live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Blackpool - Burton Albion (3-0)

Het League One duel tussen Blackpool en Burton Albion is onder leiding van scheidsrechter Thomas Bramall geëindigd in een 3-0 overwinning voor Blackpool. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 46e minuut door A. Gnanduillet, waarmee Blackpool met 1-0 de leiding nam. Blackpool vergrootte in de 49e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Thompson op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 57e minuut volgde een derde treffer van Blackpool, waarmee J. Dodoo zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Thomas Bramall, waardoor Blackpool dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Blackpool - Burton Albion 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Blackpool - Burton Albion teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

39' Gele kaart Blackpool Gele kaart voor J. Thompson Blackpool
39' Gele kaart Burton Albion Gele kaart voor S. Quinn Burton Albion
46' Doelpunt Blackpool Doelpunt A. Gnanduillet Blackpool 1-0
49' Doelpunt Blackpool Doelpunt J. Thompson Blackpool 2-0
57' Doelpunt Blackpool Doelpunt J. Dodoo Blackpool 3-0
59' Wissel Burton Albion Wissel R. Hutchinson voor D. McCrory Burton Albion
62' Wissel Blackpool Wissel H. Pritchard voor O. Turton Blackpool
64' Wissel Burton Albion Wissel M. Harness voor J. Hesketh Burton Albion
72' Wissel Burton Albion Wissel J. Sbarra voor S. Quinn Burton Albion
76' Wissel Blackpool Wissel C. Taylor voor J. Spearing Blackpool
80' Wissel Blackpool Wissel L. Feeney voor J. Dodoo Blackpool
Video hoogtepunten en samenvatting Blackpool - Burton Albion
Opstellingen Blackpool - Burton Albion
De opstellingen van Blackpool en Burton Albion zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Blackpool - Burton Albion

Blackpool en Burton Albion treffen elkaar in de 19e speelronde van de League One van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Thomas Bramall en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Blackpool en Burton Albion in de League One vond plaats op 2 januari 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Burton Albion. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Burton Albion favoriet. 2 keer wist de ploeg van Blackpool te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Blackpool. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Blackpool 0
Winst Burton Albion 2

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Blackpool op een 8e positie staat, terwijl we Burton Albion terugvinden op de 13e plaats.