Nabeschouwing Blackpool - Coventry City (2-0) || League One 2018/2019

Dinsdag 21 augustus 2018 - 20:45 uur

In de League One 2018/2019 neemt Blackpool het dinsdag 21 augustus 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Coventry City. De wedstrijd wordt gespeeld in Bloomfield Road in Blackpool, Lancashire.

Via de Blackpool - Coventry City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Blackpool - Coventry City (2-0)

Het League One duel tussen Blackpool en Coventry City is onder leiding van scheidsrechter Rob Lewis geëindigd in een 2-0 overwinning voor Blackpool. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 48e minuut door M. Cullen, waarmee Blackpool met 1-0 de leiding nam. Blackpool vergrootte in de 80e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Dodoo op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Blackpool.

LIVE Blackpool - Coventry City 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Blackpool - Coventry City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Wissel Coventry City Wissel A. Bakayoko voor M. Biamou Coventry City
20' Gele kaart Blackpool Gele kaart voor M. Cullen Blackpool
48' Doelpunt Blackpool Doelpunt M. Cullen Blackpool 1-0
71' Wissel Coventry City Wissel J. Hiwula-Mayifuila voor A. Bakayoko Coventry City
72' Wissel Blackpool Wissel N. Delfouneso voor M. Cullen Blackpool
75' Wissel Coventry City Wissel T. Andreu voor J. Shipley Coventry City
80' Doelpunt Blackpool Doelpunt J. Dodoo Blackpool 2-0
91' Wissel Blackpool Wissel P. OConnor voor D. Daniels Blackpool
94' Wissel Blackpool Wissel J. OSullivan voor H. Pritchard Blackpool
Video hoogtepunten en samenvatting Blackpool - Coventry City
Opstellingen Blackpool - Coventry City
De opstellingen van Blackpool en Coventry City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Blackpool - Coventry City

Blackpool en Coventry City treffen elkaar in de 4e speelronde van de League One van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Rob Lewis en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Blackpool en Coventry City in de League One vond plaats op 12 maart 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Coventry City. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Coventry City favoriet. 1 keer wist de ploeg van Blackpool te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Blackpool. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Blackpool 0
Winst Coventry City 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Blackpool op een 19e positie staat, terwijl we Coventry City terugvinden op de 12e plaats.